Κυριάκος Μητσοτάκης από Χανιά: «Να γίνει η Κρήτη γαλάζια!»

Υποσχέθηκε χαμηλότερους φόρους και περισσότερες δουλειές

Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε από τους Κρητικούς να δώσουν το ηχηρό μήνυμα της πολιτικής αλλαγής με την ψήφο τους στις ευρωεκλογές.

Με τσικουδιές και κρητικές μαντήλες τον υποδέχθηκαν στη γενέτειρα του, την Κρήτη, μάλιστα του χάρισαν ένα παραδοσιακό κρητικό μαχαίρι.

«Δεν υπάρχει καμία προσωπική αντιπαράθεση με τον Πρωθυπουργό. Όσο αυτός επιμένει να διχάζει, τόσο εγώ θα επιμένω να ενώνω και να μιλάω για το μέλλον της χώρας μας. Αυτό, εξάλλου, είναι που σήμερα ενδιαφέρει τους Έλληνες πολίτες. Θα αξιοποιήσουμε πλήρως την τελευταία εβδομάδα πριν από τις εκλογές να παρουσιάσουμε τη θετική μας πρόταση για μια φωτεινή, για μια αισιόδοξη Ελλάδα», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Από το Ηράκλειο, μέχρι το Ρέθυμνο και από εκεί στην Αγία Γαλήνη, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε από τους Κρητικούς να στείλουν το δικό τους μήνυμα το βράδυ των Ευρωεκλογών.

Μητσοτάκης στο Star: Στόχος στις ευρωεκλογές μια καθαρή νίκη

«Είναι προσωπικό στοίχημα το βράδυ των Ευρωεκλογών να πετύχουμε κάτι που δεν πέτυχε ούτε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Να είναι όλη η Κρήτη γαλάζια!» είπε στην ομιλία του. «Η πολιτική αλλαγή την οποία οραματίζεται η Νέα Δημοκρατία, είναι μια πολιτική αλλαγή που αφορά όλους τους Έλληνες. Είναι μια πολιτική αλλαγή με την οποία θα γίνει πράξη η πολιτική μας για χαμηλότερους φόρους, για περισσότερες και καλύτερες δουλειές, για ασφάλεια, για καλή δημόσια παιδεία, για καλή δημόσια υγεία», δήλωσε στη συνέχεια. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβγαλε selfies, άκουσε τους πολίτες ενώ υποσχέθηκε τη μείωση του ΦΠΑ σε όλα τα προϊόντα εστίασης, όπως ο καφές.

Σε καφενείο του Ρεθύμνου συνταξιούχοι διαμαρτυρήθηκαν στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για το πετσοκομμένο, όπως το χαρακτήρισαν, επίδομα. 

100 χρόνια από τη Γενοκτονία

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα για τη μαύρη επέτειο του Ποντιακού Ελληνισμού, λέγοντας: «Δεσμεύομαι ότι η ΝΔ θα πρωταγωνιστήσει στον αγώνα για την αναγνώριση της Γενοκτονίας».

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top