Κυμπουρόπουλος για επίθεση Πολάκη: Ήθελα πιο σταράτη στάση από Τσίπρα

Τι θα έλεγε στον αναπληρωτή υπουργό εάν τον συναντούσε

«Θα ήθελα πιο σταράτη στάση από τον πρωθυπουργό» δήλωσε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, όσον αφορά τη στάση του Αλέξη Τσίπρα απέναντι στην πρωτοφανή επίθεση του Παύλου Πολάκη εναντίον του.

«Ήθελα να μην κάνει μία απλή κάλυψη και να συνεχίσει. Ήθελα μία πιο σταράτη, πιο πολιτική στάση από τον πρωθυπουργό», είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Open.

Κυμπουρόπουλος: O σημαιοφόρος της θέλησης που έγινε στόχος του Πολάκη

Μητσοτάκης: Πολάκης ίσον Τσίπρας και Τσίπρας ίσον Πολάκης

Σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, ο κ. Κυμπουρόπουλος λέει πως είναι μια άποψη ενός πολίτη, που τυγχάνει να είναι υπουργός.

«Τρικυμία» στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Πολάκη παρά τη στήριξη Τσίπρα

«Έτσι την αντιμετωπίζω, την ακούω, την φιλτράρω και προχωράω. Δε θα σταματήσει η πορεία μου από την γνώμη ενός ανθρώπου. Είμαι εδώ για να βοηθήσω και θα φτάσω εκεί που θέλω και μπορώ να φτάσω», είπε ο κ. Κυμπουρόπουλος.

Ο ίδιος τονίζει πως εάν συναντούσε τον κ. Πολάκη θα έκανε μαζί του διάλογο για να δει τι έχει να πει: «Η προσωπική επαφή ανοίγει δρόμους και επικοινωνίες. Θα ήθελα να ακούσω τη βαθύτερη του σκέψη. Θα τον άκουγα τι έχει να πει».

«Άδειασμα» σε Πολάκη και από Τσακαλώτο: Να υπάρχουν και όρια

Tα βέλη, πάντως, προς τον Παύλο Πολάκη από συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται.

Κριτική στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας άσκησε και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος είπε πως πρέπει να υπάρχουν και όρια στην πολιτική αντιπαράθεση.

Πολάκης: "Δε θα μαλώσω με συντρόφους" απαντά στα βέλη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

Και ο Τσακαλώτος κατά Πολάκη: Πρέπει να υπάρχουν όρια

«Η παρέμβαση του κ. Πολάκη θεωρώ ότι είναι φυσικό επακόλουθο ενός δημοσίου λόγου χωρίς κόκκινες γραμμές, θιασώτες του οποίου υπάρχουν σε όλο το πολιτικό φάσμα. Και εγώ αρκετές φορές έχω παραφερθεί στη Βουλή ακόμα και σε άτομα της αντιπολίτευσης που σέβομαι – δεν τους ονομάζω για να μην τους εκθέσω! Αυτή είναι η λογική της πολιτικής αντιπαράθεσης. Αλλά πρέπει να υπάρχουν όρια», έγραψε -μεταξύ άλλων- στο facebook ο υπουργός Οικονομικών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top