«Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό μετά τις καταγγελίες Μαρινάκη

Τσίπρας: «Μας τιμούν οι απειλές»

«Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό έβαλαν οι «βόμβες» Μαρινάκη για τις παρεμβάσεις του Μαξίμου στον τηλεοπτικό διαγωνισμό του 2016. 

Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τον εφοπλιστή ότι είναι χρηματοδότης του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ η ΝΔ καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει στην ουσία των καταγγελιών.

Βαριές καταγγελίες Μαρινάκη για τις τηλεοπτικές άδειες

Επίθεση Τσίπρα σε Μαρινάκη και Νέα Δημοκρατία

Μια μέρα μετά και ο μόνος που έστω αναφέρθηκε στις βαριές καταγγελίες Μαρινάκη ήταν ο Αλέξης Τσίπρας από την Καλαμάτα. Την ίδια ώρα σιγή ασυρμάτου επικρατεί από την πλευρά του Νίκου Παππά και του Χρήστου Καλογρίτσα.

«Συλλαβίζοντας από το ραδιόφωνο δήθεν ανατριχιαστικές αποκαλύψεις, υψηλής αξιοπιστίας, τόσο υψηλής όσο και οι στημένοι ποδοσφαιρικοί αγώνες για τους οποίους διώκεται σε βαθμό κακουργήματος. Και είδα και τη ΝΔ να σπεύδει να υιοθετήσει τη γραμμή της συκοφαντίας του φυσικού αρχηγού της» είπε ο Πρωθυπουργός.

«Ξέχασαν να μας πουν για την πραγματική διαπλοκή. Ποια είναι η πραγματική διαπλοκή; Αυτή που στήνεται όταν μπαινοβγαίνει ο κάθε αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας από την πίσω πόρτα πόρτα καθημερινά στο Μαξίμου. Με φακέλους τσάντες…..» δήλωσε στον Real Fm ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης, τονίζοντας πως «εγώ δε θα τους κάνω τη χάρη. Τους προκαλώ να απαντήσουν και να απαντήσουν με επιχειρήματα».

Τσίπρας: «Μας τιμούν οι απειλές»

«Γιατί τόσος πόνος; Γιατί τα κόλπα, οι δουλειές κάτω από το τραπέζι, οι μίζες και όλα όσα γονάτισαν τον τόπο, έρχονται στο φως. Γιατί δεν υπάρχει κανένας πλέον να πει στη Δικαιοσύνη πως να κάνει τη δουλειά της» τόνισε ο Πρωθυπουργός από την Καλαμάτα.

Ν.Δ: «Το Μαξίμου να δώσει πειστικές απαντήσεις»

«Αντί να παραληρεί τον καλούμε να δώσει πειστικές απαντήσεις. Ισχύει ή όχι ότι ο Παπάς ζήτησε από τον Μαρινάκη να πληρώσει 20 εκ. για το κανάλι καλογρίτσα. Κι αν όχι γιατί ο Παππάς δεν έχει υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση;» δήλωσε ο Γιάννης Μαστρογεωργίου, αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top