Επιμένει η ΝΔ στην κριτική για τη Λοΐζου

Νέα ερωτήματα προς τον κ. Τσίπρα και τον κ. Τζανακόπουλο

ΝΔ Μυρσίνη Λοΐζου

Επιμένουν στη ΝΔ στην κριτική τους προς το κυβερνών κόμμα για τη Μυρσίνη Λοΐζου και  μετά την αποδοχή της παραίτησής της από το ευρωψηφοδέλτιο από τον κ. Τσίπρα, λόγω των αποκαλύψεων για την είσπραξη επί σειρά ετών της σύνταξης της αποθανούσας μητέρας της και της καταδίκης της από τη Δικαιοσύνη.  

 Αποδεκτή η παραίτηση της Λοΐζου από τον Τσίπρα

Τέλος η Λοΐζου από το ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποκάλυψη για τη σύνταξη

Πηγές της ΝΔ θέτουν σειρά ερωτημάτων για τα οποία  δηλώνουν ότι επιθυμούν καθαρές απαντήσεις από την κυβέρνηση, όπως: 

-Ποιος ήταν αυτός που επέλεξε την κυρία Λοΐζου και με ποια κριτήρια για να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

-Αν γνώριζε ο Αλέξης Τσίπρας την καταδίκη της για την παράνομη είσπραξη της σύνταξης της μητέρας της, όταν την υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου. 

-Αν είχε επικοινωνήσει με την κυρία Λοΐζου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, όταν ψευδώς και δημοσίως υποστήριξε ότι δεν πήρε τα χρήματα που της καταβάλλονταν επί 69 μήνες.

Στη ΝΔ υποστηρίζουν επίσης ότι για μία ακόμη φορά η κυβέρνηση και κατ’ επέκταση ο ΣΥΡΙΖΑ χάνουν το λεγόμενο «ηθικό πλεονέκτημα» και ότι δεν μπορεί να περιοριστεί η απάντηση της κυβέρνησης σε κριτική για το παλιό πολιτικό σύστημα και τα πεπραγμένα του. 

Υπογραμμίζουν ακόμη ότι η ίδια η κ. Λοΐζου στην επιστολή της παραίτησής της θεώρησε περιττό να ζητήσει έστω και μία «συγγνώμη» και  ότι το ζήτημα για την υποψηφιότητά της είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα,  με τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την υποστήριξη της βίας και της τρομοκρατίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top