Μητσοτάκης από τις Βρυξέλλες: Ο Όρμπαν μοιάζει με τον Τσίπρα

Eπίθεση στην κυβέρνηση για την τροπολογία «Κουντουρά- Δανέλλη»

Από τις Βρυξέλλες, όπου συμμετείχε  σήμερα στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού  Κόμματος και μίλησε χθες το βράδυ σε Έλληνες που ζουν  εκεί, ο Κυριάκος  Μητσοτάκης επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την τροπολογία «Κουντουρά  - Δανέλλη», όπως την αποκάλεσε, σχετικά με την κατάργηση του ασυμβίβαστου. 

Παραιτούνται από βουλευτές Μεϊμαράκης και Ασημακοπούλου!

Πέρασε η τροπολογία για το ασυμβίβαστο των βουλευτών

 

«Αυτό που είπε ο Τσίπρας είναι ανήθικο και επιβεβαιώνει ότι υπήρξε πολιτική συναλλαγή» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.  

(O πρόεδρος της ΝΔ στην οικογενειακή φωτογραφία της συνόδου του ΕΛΚ με την καμπάνια για τη δύναμη του  “We” («Εμείς») στο επίκεντρο ενόψει ευρωεκλογών) 

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΜΠΑΝ

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πήρε θέση και για την απόφαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος να αναστείλει  την συμμετοχή του κόμματος Fidesz του Βίκτορ Όρμπαν στα όργανά του, όπως άλλωστε είχε ζητήσει και ο ίδιος με την επιστολή του προς την ηγεσία του ΕΛΚ. «Ο Όρμπαν μοιάζει με τον κ. Τσίπρα»  τόνισε ο κ. Μητσοτάκης,  ο οποίος κατά την προσέλευσή του σήμερα στη σύνοδο του ΕΛΚ  χαρακτήρισε «σωστή και δίκαιη την  απόφαση για τον Όρμπαν». 

Διαγράφηκε από το ΕΛΚ το κόμμα του Όρμπαν!

«Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα δεν πρόκειται να κάνει καμία έκπτωση σε ζητήματα που αφορούν αρχές και αξίες όσον αφορά στην επιβολή του κράτους δικαίου και τη διάκριση των εξουσιών. Γι’ αυτό και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την απόφαση που ελήφθη, η οποία δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση σε όσους επιχειρούν να ταυτίσουν τη Νέα Δημοκρατία, με φωνές ακραίες και φωνές λαϊκισμού» δήλωσε συγκεκριμένα για το ίδιο θέμα ο πρόεδρος της ΝΔ.       

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος χθες το βράδυ στους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό, τους διαβεβαίωσε ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα είναι υποχρεωμένοι να ταξιδέψουν στην Ελλάδα για να ψηφίσουν σε εθνικές εκλογές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top