Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ σε Άδωνη: Είστε ίδιοι με τη Μεγαλοοικονόμου!

Ζήτησε συγγνώμη αργότερα από την βουλευτή του ίδιου κόμματος

Άδωνις Γεωργιάδης

«Είστε ίδιοι με την Μεγαλοοικονόμου» φώναξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Μορφίδης στον  αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη, κατά την ομιλία του τελευταίου στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών! 

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην κ. Μεγαλοοικονόμου με αφορμή την ομοφοβική αναφορά της με…  αγγούρια, απευθυνόμενη στον βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμο  Γιακουμάτο, σε τηλεοπτική τους εμφάνιση, ενώ πρόσθεσε: «Τέτοιοι υποκριτές είστε  και κάθεστε μαζί της».  

Τότε ο κ. Μορφίδης φώναξε από κάτω «είστε ίδιοι» σχετικά με την κ. Μεγαλοοικονόμου  για να σχολιάσει ο βουλευτής της ΝΔ: «Άρα θα μπορούσα να είμαι μαζί σας …. Ήθελα να αποδείξω πόσο υποκριτές είστε. Μπροστά στην καρέκλα σας δεν λογαριάζετε τίποτα». 

Λαμβάνοντας τον λόγο πάντως ο βουλευτής Καβάλας  ζήτησε συγνώμη απο την κ.  Μεγαλοοικονόμου για αυτό που είπε, ενώ  επιτέθηκε  στον  κ. Γεωργιάδη για αυτά που είπε για την δίωξη που ασκήθηκε εις  βάρος της κ. Δούρου, σε αντιδιαστολή με τα όσα υποστήριζε η Επιθεώρηση Δημόσιας Διοίκησης.     

«Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη απο Μεγαλοοικονόμου για το «ίδιοι είσαστε» στον Άδωνη.  Είναι εντελώς διαφορετικό να κάνεις χαριτωμενιά κι αλλιώς να το μεταφέρεις στην Βουλή και να συνεχίζεις τα περί αγγουριών σε αυτούς που κάθονται σε αυτά τα έδρανα. Άρα ο Αδωνις  μάλλον μπερδεύει τι είναι ψέμα και τι αλήθεια,  θυμάμαι 5 φορές που μετέφερε fake news από αυτό το βήμα… Και για την Δούρου είπε να αναλάβει ευθύνες  και να παραιτηθεί, ποιος; Αυτός που πέρασε ως λαίλαπα από υπουργείο και για τα αδικήματα που κατηγορείται δεν λέει ότι  είναι αθώος, λέει έχουν παραγραφεί». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top