Καβγάς Βούλτεψη - Μεγαλοοικονόμου για την… Κουντουρά

Τι απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη βουλευτή της ΝΔ

Σε καβγά της βουλευτή της ΝΔ Σοφίας Βούλτεψη με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου ( η οποία δε φημίζεται για την…  ψυχραιμία της) κατέληξε η αντιπαράθεση στη Βουλή σήμερα το απόγευμα για την «τροπολογία Κουντουρά». 

Καταργείται με τροπολογία το ασυμβίβαστο για την Κουντουρά!

Η κ. Βούλτεψη ειρωνεύθηκε αρχικά τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τη τροπολογία λέγοντας:  «Μόνο η συγκεκριμένη μετέβαλε γνώμη στο Σκοπιανό όλοι οι άλλοι με χαρά το έκαναν, κι αναρωτιούνται οι Έλληνες ως πού θα φτάσει η συναλλαγή; Πόσα γραμμάτια ακόμη; Και είναι περίεργο που δεν αντιδρούν οι συνάδελφοι ΣΥΡΙΖα που θα τρέξετε στις περιφέρειές σας να εκλεγεί η Κουντουρά αλλά εσείς θα είστε σπίτι σας, θα χάσετε την έδρα σας, όλα για τους ξενιστές».  

Στις αντιδράσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στα όσα ανέφερε η πρώην υπουργός επέμεινε.  «Η επιτομή του ξενιστή βρίσκεται στους πρόθυμους να σας στηρίξουν για τη Συμφωνία των  Πρεσπών, άλλο αν αυτοί προκαλούν βλάβες και τους λένε παράσιτα» , ενώ εξέφρασε την αμφισβήτησή της για το βραβείο Τουρισμού που απονεμήθηκε στην κ.Κουντουρά. «Με τι στοιχεία;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά.

Όταν ανέβηκε στο βήμα η κ. Μεγαλοοικονόμου επιτέθηκε από την πλευρά της στην κ. Βουλτεψη  κάνοντας λόγο για «Βουλτεψιάδα» και προσθέτοντας ότι  «σε περιμένει το Εθνικό Θέατρο και η Επίδαυρος». Ευτυχώς η βουλευτής της ΝΔ δεν απάντησε...  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top