Με Γκαγκάκη, Ορφανό και Σεϊταρίδη ο συνδυασμός του Κώστα Μπακογιάννη!

Ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιο ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας

Η επικοινωνιολόγος Κατερίνα Γκαγκάκη, η κόρη του πρώην προέδρου της ΝΔ Μιλτιάδη Έβερτ,  Αλεξία Έβερτ - Αλβέρτη, η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός  Πόπη Δομάζου (κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού), οι ηθοποιοί Νίκος Ορφανός και Άγγελος Παπαδημητρίου, ο επιχειρηματίας και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Γιούρκας Σεϊταρίδης,  ο σπορτκάστερ Παύλος Παπαδημητρίου, είναι μερικά μόνο από  τα «λαμπερά» ονόματα που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού  «Αθήνα Ψηλά», του υποψήφιου δημάρχου της πρωτεύουσας Κώστα Μπακογιάννη.

O Γιούρκας Σεϊταρίδης θα είναι υποψήφιος στην Αθήνα       

Στο ψηφοδέλτιο  Μπακογιάννη που ανακοινώθηκε πριν από λίγο συμμετέχει και ο πρώην αντιδήμαρχος Χρήστος Τεντόμας (φερόμενος ως υποψήφιος δήμαρχος μέχρι πρότινος). 

Υποψήφια διαμερισματική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» είναι η δημοσιογράφος του Star Κατερίνα Ρίστα (στο 7ο διαμέρισμα).

«Ο συνδυασμός «Αθήνα Ψηλά» περιλαμβάνει 229 πρόσωπα  τα οποία προέρχονται από πολλούς διαφορετικούς πολιτικούς και κομματικούς χώρους» αναφέρεται στην ανακοίνωση του συνδυασμού. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται επίσης ότι το ψηφοδέλτιο  χαρακτηρίζεται από ανανέωση καθώς περίπου το 60% των υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων παίρνουν για πρώτη φορά μέρος στην εκλογική διαδικασία διεκδίκησης της ψήφου των Αθηναίων.

«Οι Δημοτικές Κοινότητες είναι  το κύτταρο του Δήμου. Τις θέλουμε στην πρώτη γραμμή. Μαχητικές και παρεμβατικές» τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης παρουσιάζοντας τους υποψηφίους του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top