Κεγκέρογλου σε Σπίρτζη: Μ@@@κία που είπατε Πινοσέτ τον Γιώργο!

«Κακές κουβέντες» στη Βουλή με αφορμή το βραβείο στον Τσίπρα

«Κακές κουβέντες» ακούσθηκαν σήμερα στη Βουλή από τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Βασίλη Κεγκέρογλου, με αφορμή το βραβείο που απονεμήθηκε πρόσφατα στον Αλέξη Τσίπρα στο Μόναχο, για τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που μεταπήδησαν στο κυβερνητικό στρατόπεδο.       

«Αυτό το βραβείο που πήρε, φαντάζεστε να το είχε πάρει ο Σαμαράς ή ο Παπανδρέου; τι θα έλεγε ο Τσίπρας για Παπανδρέου; Ρε τι Πινοσέτ που τον έχετε πει τον Παπανδρέου…» ανέφερε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ. 

Με αφορμή επίσης παλαιότερο χαρακτηρισμό του Γιώργου Παπανδρέου, όπως είπε, σαν… «Πινοσέτ» από τον Αλέξη Τσίπρα, πρόσθεσε ο κ. Κεγκέρογλου απευθυνόμενος στον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη:  «Δεν του είπες ρε Χρήστο να πει "’έκανα μ…κία που τον είπα Πινοσέτ"; Ή το πιστεύετε; Κι αν το πιστεύετε ακόμα πως έχεις τον υφυπουργό του Πινοσέτ; Όπως είπε και την κυβέρνηση Παπαδήμου κουρελού κι έχεις τον υφυπουργό του Παπαδήμου. Κουρέλι από την κουρελού δηλαδή…». 

Πρόσθεσε απευθυνόμενος στον υπουργό Υποδομών: «Σπίρτζη έχεις ευθύνη γιατί δίνεις άλλοθι σε αυτή την κυβέρνηση».

Προηγουμένως ο κ. Σπίρτζης  είχε ασκήσει δριμεία κριτική στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, την οποία  κατηγόρησε για «μέτωπο με την ΝΔ σήμερα και μάλιστα με τις ακροδεξιές εκδοχές της». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top