Τα παραλειπόμενα της παράδοσης - παραλαβής με πρώην και νέους υπουργούς

Συνεχίζονται οι γκρίνιες στον ΣΥΡΙΖΑ για την "πασοκοποίηση" του κόμματος

 

Σήμερα ανέλαβαν τα νέα τους καθήκοντα οι έξι υπουργοί-υφυπουργοί  που ορκίστηκαν χθες. 

Πριν από λίγο, η Ελευθερία Χατζηγεωργίου ανέλαβε καθήκοντα υπουργού Μακεδονίας - Θράκης στη θέση της Κατερίνας Νοτοπούλου. 

ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ 

Άρωμα γυναίκας είχε η αλλαγή σκυτάλης στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης. Στα λευκά η Κατερίνα Νοτοπούλου με μαύρο κλασσικό ταγιέρ η νέα υφυπουργός  Ελευθερία Χατζηγεωργίου. Με ένα πάρτι έκπληξη αποχαιρέτησαν υπάλληλοι και συνεργάτες την Κατερίνα Νοτοπούλου η οποία  τους ευχαρίστησε και με μια… σέλφι. 

ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ

Mετά τις αγκαλιές, τις σέλφι, και τα πειράγματα στη χθεσινή ορκωμοσία, οι νέοι υπουργοί ανέλαβαν καθήκοντα. 

(Ο νέος υφυπουργός Εργασίας Κώστας Μπάρκας με την υπουργό Έφη Αχτσιόγκλου) 

ΑΠΟ ΤΑ "ΓΑΛΛΙΚΑ" ΣΤΑ "ΜΕΛΙΑ" 

Ο - σαν έτοιμος απο καιρό - Θάνος Μωραΐτης, απο νωρίς στο νέο του γραφείο στο υφυπουργείο Μεταφορών, έγινε ένα με τους νέους του συντρόφους.  Τι και εάν όλο το προηγούμενο διάστημα, τους έλουζε με ...γαλλικά.   «Θα τα πούμε όλα αργότερα...» δήλωσε για το ίδιο θέμα  ο κ. Μωραΐτης. 

Μεγάλη απογοήτευση και για τον υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής. Οι δημοσιογράφοι αντί να τον ρωτήσουν για τον τομέα ευθύνης του, τον πυροβόλησαν για τις παλιές αντικυβερνητικές δηλώσεις του.  Και οι δυο νέοι υπουργοί ειναι Παπανδρεϊκοί ωστόσο ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου κλείνει τα σενάρια δηλώνοντας ότι θα στηρίξει την ισχυροποίηση του ΚΙΝΑΛ

ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ

Συνεχίζονται πάντως οι γκρίνιες στον  ΣΥΡΙΖΑ για την "πασοκοποίηση" «Θα ήταν λάθος αυτά τα πρόσωπα να καθορίζουν την πολιτική των ανοιγμάτων του ΣΥΡΙΖΑ»  δήλωσε ο Νίκος Φίλης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6».       

Η ΚΟΡΗ ΚΟΥΙΚ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ

Ο έτερος νεοφερμένος στον ΣΥΡΙΖΑ ,Τέρενς Κουίκ, γιόρτασε χτες τα 72α γενέθλια του στο Προεδρικό, μαζί με τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών που ορκιζόταν.  Η κόρη του Τερέζα , που είναι ηθοποιός, τον αποθέωσε στο Instagram και επιχείρησε να απαντήσει στους επικριτές του.    “Όσο για κάποιους "κυρίους" και "κυρίες" που σε κρίνουν βολεμένοι από τον καναπέ τους με ένα πληκτρολόγιο στα χέρια, έχω να τους πω πως μακάρι να είχαν δουλέψει όσο έχεις δουλέψει, μακάρι να είχαν τρέξει όσο έχεις τρέξει” έγραψε στην ανάρτηση 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top