Ιερέας σε βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ για Μακεδονία: Αμάρτησες, κάνε δημόσια μετάνοια!

«Τσακώθηκαν» στην κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου της Φλώρινας

Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Φλώρινας.

Ο πατήρ Αναστάσιος, αφού ευλόγησε την πίτα, έκανε μία σύντομη ομιλία κατά την οποία, προέτρεψε τον βουλευτή Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνος Σέλτσα, που ήταν παρών, να μετανοήσει δημόσια για την αμαρτία απέναντι στη Μακεδονία.

«Η Εκκλησία δεν έχει πρόβλημα με τον αμαρτωλό, ίσα-ίσα χαίρεται στη μετάνοιά του. Έχει πρόβλημα, όμως, μεγάλο με την αμαρτία. Επειδή το αμάρτημα που τελέσατε ήταν δημόσιο, οφείλω δημόσια να σας ελέγξω. Το αμάρτημα της προδοσίας της πατρίδας μας είναι μεγάλο, οφείλετε και δημοσίως να απολογηθείτε. Σας προτρέπω σε μετάνοια δημόσια και να κάνουν όλοι την προσπάθεια να σώσουν τη Μακεδονία», είπε ο ιερέας.

«Λυπάμαι για το συγκεκριμένο περιστατικό. Η ορθοδοξία έχει διδάξει αγάπη και με τα όσα είπε για το πρόσωπό μου, αυτό δεν είναι αγάπη. Ο συγκεκριμένος (ιερέας) έχει δείξει δείγματα τραμπουκισμού κρεμώντας αβγά στο γραφείο μου, μετά από κάποιο συλλαλητήριο», απάντησε ο κ. Σέλτσας.

Παρών ήταν και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος χαρακτήρισε καλή τη συμφωνία, για να διευκρινίσει στη συνέχεια ότι αναφέρεται στο οικονομικό σκέλος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top