«Πολεμικός» Καμμένος κατά Κουντουρά για τις δαπάνες του υπουργείου

Αφήνει υπόνοιες για αδιαφάνεια – Τι απαντούν πηγές της υπουργού

O Πάνος Καμμένος και η Έλενα Κουντουρά σε συνεδρίαση των ΑΝΕΛ το 2012

Στο στόχαστρο και την Έλενα Κουντουρά, μετά την κυβέρνηση έβαλε ο Πάνος Καμμένος καταθέτοντας ερώτηση στη Βουλή, μαζί με τον Αριστείδη Φωκά, για τις δαπάνες του υπουργείου Τουρισμού.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αφήνει να εννοηθεί ότι υπάρχει μία αδιαφάνεια στις συμβάσεις του υπουργείου, ενώ βάζει στο κάδρο και τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά.

Συγκεκριμένα, ζητά να κατατεθούν στη Βουλή:

- Όλα τα μνημόνια συνεργασίας και τα στοιχεία της διεξαγωγής διεθνών διαγωνισμών

- Τα στοιχεία των εταιρειών που ανέλαβαν τα έργα

- Όλες οι δαπάνες για το έτος πολιτισμού Ελλάδας - Ρωσίας

- Και το βιογραφικό σπουδών της Αντιπροέδρου του ΕΟΤ Αγγελικής Χονδροματίδου.

Η ερώτηση του Πάνου Καμμένου για την κυρία Κουντουρά

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αφήνει να εννοηθεί ότι υπάρχει μία αδιαφάνεια στις συμβάσεις του υπουργείου, ενώ βάζει στο κάδρο και τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής

Ο κ. Καμμένος δεν έμεινε εκεί αλλά ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter ένα σκίτσο με τον Αλέξη Τσίπρα ως ξενοδόχο και την Έλενα Κουντουρά ως τουρίστρια, γράφοντας με –εμφανείς αιχμές για την παραμονή της στην κυβέρνηση μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ- «και νέα αύξηση του Τουρισμού τον Ιανουάριο».

Πηγές από το περιβάλλον της υπουργού Πολιτισμού σχολίασαν -σύμφωνα με τον Σκάι- πως υπάρχουν όλα τα παραστατικά για τις δαπάνες του υπουργείου και πως θα τα συμπεριλάβει η κυρία Κουντουρά στην απάντησή της στον κ. Καμμένο στη Βουλή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top