Η Γεννηματά ζήτησε από τον Θεοχαρόπουλο να παραδώσει την έδρα

Αρνήθηκε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

H Φώφη Γεννηματά σε συνεδρίαση της ΚΟ της ΔΗΣΥ

Να παραδώσει την έδρα του ζήτησε από τον Θανάση Θεοχαρόπουλο η Φώφη Γεννηματά, η οποία τον διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαρατάξης μετά την απόφασή του να στηρίξει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως αποκάλυψε ο Σταμάτης Μαλέλης, μιλώντας στο Θέμα 104,6 FM, «η απομάκρυνση Θεοχαρόπουλου έγινε μετά την άρνηση του να επιστρέψει την έδρα, την ώρα που η Κοινοβουλευτική Ομάδα στο σύνολο της είχε διαφορετική θέση σε ένα κορυφαίο εθνικό θέμα».

Παράλληλα, το μέλος της Κ.Ε. και γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής ξεκαθάρισε πως η απομάκρυνση του κ. Θεοχαρόπουλου από την ΚΟ της ΔΗΣΥ «δεν ισοδυναμεί σε καμία περίπτωση με διαγραφή της ΔΗΜΑΡ».

Την ίδια ώρα, επίθεση στον κ. Θεοχαρόπουλο, και μάλιστα με σφοδρότητα, εξαπέλυσε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύας Καϊλή, η οποία ζητά από τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ να επιστρέψει τη βουλευτική έδρα στο κόμμα, καθότι εξελέγη ως βουλευτής Επικρατείας.

«Προς Θ. Θεοχαρόπουλο: Το ΠΑΣΟΚ σε δέχτηκε σαν πολιτικό με αρχές, συστρατεύτηκες με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και τιμήθηκες με τη θέση του διορισμένου βουλευτή Επικρατείας. Mοιάζει όμως να άγεσαι από τις συγκυρίες και να περιφέρεσαι σε έναν άτυπο πλειστηριασμό διεκδικώντας έναν ακόμα διορισμό. Η εργαλειοποίηση της έδρας που σου δόθηκε καλή τη πίστη, για ένα θέμα που βλάπτει το Εθνικό συμφέρον, θυμίζει πρακτική, που κατήγγειλες στο πρόσωπο του κ. Κουβέλη. Η στάση της κοινοβουλευτικής ομάδας για τις Πρέσπες έχει εκφραστεί από την πρόεδρο Φ. Γεννηματά. Δεν είναι ηθικό λοιπόν, να διευκολύνεις την κύρωση της Συμφωνίας παραμένοντας βουλευτής χωρίς να έχεις εκλεγεί με σταυρό από τους πολίτες. Ελπίζω να παραδώσεις άμεσα την έδρα πίσω στην Δημοκρατική Παράταξη», έγραψε η κυρία Καϊλή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top