Ο Δανέλλης «αποθεώνει» Τσίπρα στο σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων

«Έγραψαν ιστορία ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο Ζάεφ»

Ο Σπύρος Δανέλλης στην ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης

Ελλιπώς πληροφορημένους πολίτες, τους οποίους εκμεταλλεύονται ψυχολογικά οι ψευτοπατριώτες, χαρακτηρίζει ο Σπύρος Δανέλλης όσους δίνουν το παρών σε συλλαλητήρια και σε διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για το Σκοπιανό και τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, που διαγράφηκε από το Ποτάμι γιατί έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και θα ψηφίσει και τη Συμφωνία των Πρεσπών, δήλωσε –μιλώντας στο σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων ΜΙΑ- πως οι «Τσίπρας, Ζάεφ, Κοτζιάς και Ντιμιτρόφ έγραψαν ιστορία» και εκτίμησε πως η Συμφωνία θα περάσει από την ελληνική Βουλή.

«Ένας συμβιβασμός μεταξύ δύο εθνών δεν είναι μια συνθήκη που υπαγόρευσε ο νικητής μιας πολεμικής σύγκρουσης» είπε, εκτιμώντας πως δεν υπάρχει λόγος να γίνουν εκλογές τώρα, ειδικά με τέτοιο κλίμα έντασης που επικρατεί.

Ο κ. Δανέλλης είπε πως έγινε στόχος ο ίδιος και η οικογένειά του για τις απόψεις του στο μακεδονικό, ενώ τόνισε πως απέκτησε και… φαν κλαμπ, καθώς «πολλοί άνθρωποι στην Ελλάδα αναγνώρισαν το θάρρος και τη συνέπεια στη θέση μου και έχω λάβει πολλά μηνύματα υποστήριξης».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top