Καμμένος: Νοιώθω προδομένος από τον Τσίπρα!

Δηλώνει ότι έρχεται διαφορετική Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή

Πάνος Καμμένος

Ανεβάζει τον τόνο της κριτικής του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος απέναντι στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό, αλλά και σχετικά με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, για τη Συμφωνία των Πρεσπών.       

Καμμένος στο Star: Κάποιοι δεν άλλαξαν στάση για την ψυχή της μάνας τους!

Aντιδράσεις για τις «βόμβες» Καμμένου στη συνέντευξη στο Star

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό της Κεντρικής Μακεδονίας  «Βεργίνα», η οποία θα μεταδοθεί σήμερα το βράδυ,  ο κ. Καμμένος χαρακτηρίζει τον κ. Κοτζιά «διακινητή της τσάντας του Γιώργου Παπανδρέου», ενώ υποστηρίζει ότι η Συμφωνία που υπογράφηκε στις Πρέσπες δεν είναι ίδια με αυτή που έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή! Για τη Συμφωνία των Πρεσπών επίσης προβλέπει ότι θα μπλοκαριστεί από το Συμβούλιο Ασφάλειας του ΟΗΕ.  

«Η συγκεκριμένη συμφωνία είναι διάτρητη διότι καταργεί το erga omnes και δεν έχει επικύρωση από τον πρόεδρο των Σκοπίων» υποστηρίζει επίσης ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.  

Ο κ. Καμμένος δηλώνει ότι  αισθάνεται προδομένος από τον πρωθυπουργό, επειδή  στο ζήτημα των Σκοπίων δεν του είπε την αλήθεια και αναφέρει ότι  ο κ. Τσίπρας του είχε πει αρχικά  ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα ερχόταν μετά τις εκλογές στη Βουλή και αργότερα ότι «θα ξαναδούν το θέμα τον  Μάρτιο», αλλά τελικά έρχεται τώρα στη Βουλή. 

Μάλιστα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ασκεί κριτική και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, στον οποίο καταλογίζει προσωπική ευθύνη. «Εγώ τον συνάντησα και του είπα ότι δεν συμμετέχω πλέον ως κυβερνητικός εταίρος και ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι άκυρη. Περιμένω την απάντησή του» αναφέρει. 

Καλεί  ακόμη τον Κώστα Ζουράρη, εάν είναι ο 151ος που θα ψηφίσει τη Συμφωνία, «να το σκεφτεί πολύ καλά».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top