Πρωταγωνιστές σε ταινία Τσίπρας, Βαρουφάκης και Τσακαλώτος!

Τι αποκαλύπτει ο διάσημος σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς στο Star

Αλέξης Τσίπρας, Γιάνης Βαρουφάκης και Ευκλείδης Τσακαλώτος γίνονται οι πρωταγωνιστές στη νέα ταινία του Κώστα Γαβρά για την Ελλάδα. Ο διάσημος σκηνοθέτης αποκαλύπτει τα σχέδια του στην ανταποκρίτρια μας στο Παρίσι, Μαρία Δεναξά.

Capital controls, κλειστές τράπεζες, δημοψήφισμα. Οι 832 σελίδες του βιβλίου  «Ανίκητοι Ηττημένοι» που έγραψε ο Γιάνης Βαρουφάκης, μεταφέρονται στον κινηματογράφο από τον Κώστα Γαβρά.  Ποιοι θα τους ενσαρκώσουν;  

Δηµήτρης Τάρλοου: Είναι ο «Τσακαλώτος» του Κώστα Γαβρά 

Επικρατέστερος για τον ρόλο του Τσακαλώτου, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, είναι ο ηθοποιός, σκηνοθέτης, μεταφραστής και καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Πορεία, Δημήτρης Τάρλοου. Τα τελευταία χρόνια κάνει θεατρικές επιτυχίες όπως "Η Μεγάλη Χίμαιρα". Τσακαλώτος και Ταρλοου δεν μοιάζουν μόνο εξωτερικά έχουν κι άλλα κοινά. Παίζουν στα δάχτυλα τα αγγλικά, λατρεύουν και τα σακίδια πλάτης!

Στην ερώτηση της ανταποκρίτριας του Star στο Παρίσι για το αν ισχύει ότι θα κάνει  ένα φιλμ για  τον Αλέξη Τσίπρα, απαντά «ναι ισχύει, το ετοιμάζω» και διευκρινίζει ότι «δεν είναι πάνω στον Τσίπρα και στον Βαρουφάκη, είναι πάνω στις σχέσεις της Ελλάδας με την Ευρώπη» 

Στάνκογλου για τον ρόλο του Βαρουφάκη 

Ο «σκληρός»  Γιάννης Στάνκογλου φαίνεται πως θα υποδυθεί τον Γιάννη Βαρουφάκη. Ο ηθοποιός επί του παρόντος τηρεί σιγή ιχθύος και δίνει ρεσιτάλ στο θέατρο ως Γιούγκερμαν στο θέατρο Πορεία. Εκεί λένε ότι τον είδε ο Γαβράς και τον επέλεξε…  

Ο Μπουρδούμης σε ρόλο Τσίπρα;  

Οι οντισιόν έγιναν,  Έλληνες και ξένοι ηθοποιοί διεκδίκησαν έναν ρόλο, φήμες θέλουν τον Μπουρδούμη σε ρόλο Τσίπρα, το καστ όμως δεν έχει κλείσει ακόμη. 

Στην ερώτηση της Μ. Δεναξά σχετικά με το καστ, ο Κ. Γαβράς απαντά: «Το μόνο πράγμα που μπορώ να σας πω είναι αυτό που σας είπα, τίποτα άλλο, είμαστε σε προετοιμασία, καμία απόφαση δεν έχει γίνει».  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top