Στη Νέα Δημοκρατία προσχώρησε ο Χάρης Θεοχάρης

Ο ανεξάρτητος βουλευτής είχε εκλεγεί με το Ποτάμι

O Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Χάρης Θεοχάρης στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ

Τους 78 βουλευτές θα αριθμεί πλέον η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία προσχώρησε και επίσημα τις επόμενες ώρες ο Χάρης Θεοχάρης.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, ο οποίος είχε εκλεγεί το 2015 με το Ποτάμι, από το οποίο αποχώρησε τον Απρίλιο του 2016, συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του, όπου έδωσαν και τυπικά τα χέρια.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Θεοχάρης πρόσφατα είχε δηλώσει ότι οι απόψεις του ταυτίζονται με αυτές του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας τόσο για την ανάταξη της οικονομίας, όσο και για την ανάγκη συγκρότησης ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού μετώπου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλωσορίζει τον Χάρη Θεοχάρη στη ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλωσορίζει τον Χάρη Θεοχάρη στην ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας

Μετά τη συνάντησή του με τον κ. Μητσοτάκη ο κ. Θεοχάρης έκανε την εξής δήλωση:  «Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κλείσουμε οριστικά το κεφάλαιο της κρίσης και να μπούμε στο δρόμο της σταθερότητας, και της ανάπτυξης. Στόχος που απαιτεί ευρύτερες συναινέσεις, στρατηγικό σχέδιο και διαχειριστική επάρκεια. Στόχος που απαιτεί ενότητα όλων των φιλελεύθερων, φιλοευρωπαϊκών, μεταρρυθμιστικών δυνάμεων του τόπου.  
Στο πλαίσιο αυτό  αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη προς τις κεντρώες δυνάμεις και να συστρατευτώ στον αγώνα του. Και καλώ όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες να συνδράμουν ενεργά στο άνοιγμα μιας νέας σελίδας για την πρόοδο και την ευημερία της χώρας και των πολιτών της».

Αυτή είναι η τέταρτη βουλευτική «μεταγραφή» της ΝΔ, καθώς ήδη έχουν ακολουθήσει οι Κατερίνα Μάρκου και Ιάσωνας Φωτήλας (είχαν εκλεγεί με το Ποτάμι και είχαν ανεξαρτητοποιηθεί) και ο Γιώργος Κατσιαντώνης (είχε εκλεγεί με την Ένωση Κεντρώων και είχε ανεξαρτητοποιηθεί).
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top