«Μονομαχία» Γεροβασίλη - Δένδια για το χτύπημα στον Σκάι

Τι ανέφεραν στη Βουλή η νυν και ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Όλγα Γεροβασίλη Νίκος Δένδιας

Σε «μονομαχία»  δύο υπουργών  με θητεία στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, της  νυν υπουργού Όλγας Γεροβασίλη και του πρώην υπουργού και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου σήμερα της ΝΔ Νίκου Δένδια, εξελίχθηκε η συζήτηση  που συνεχίζεται στη Βουλή για τον πρϋπολογισμό.    

Η δήλωση Τσίπρα για τη βόμβα στον Σκάι    

«Η δημοκρατία είναι θωρακισμένη, δεν απειλείται από κανέναν και από τίποτε» ανέφερε αρχικά η κ. Γεροβασίλη η οποία πρόσθεσε: «Να σας διαβεβαιώσω ότι η ΕΛΑΣ θα κάνει ότι είναι δυνατόν για διαλεύκανση υπόθεσης». 

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε επίσης για το ίδιο θέμα:     

«Στις δημοκρατίες οι εκρηκτικοί μηχανισμοί δεν έχουν χώρο, καταδικάζουμε το λέμε και το εννοούμε, η Aριστερά έδωσε τους αγώνες της στο φως, κόντρα σε αποπροσανατολισμό και αποσταθεροποίηση, δεν καταδικάζουμε υποκριτικά, κάποιοι άλλοι καταδικάζουν αλλά προσπαθούν να επωφεληθούν στοχεύοντας στην πολιτική αντιπαράθεση όχι ως συστατικό δημοκρατίας αλλά κάτι άλλο. Δεν υπάρχει αυτό στην δημοκρατία, όσοι το χρησιμοποιούν κάνουν λάθος, καλώ σε ενότητα, μόνο έτσι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτά τα φαινόμενα». 

ΔΕΝΔΙΑΣ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΤΡΑΠΗ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ; 

Από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, αφού εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους δημοσιογράφους και στους εργαζόμενους στον Σκάι, επισήμανε ότι «στην καρέκλα που κάθεστε καθόμουν πριν λίγο καιρό,  οπότε θα είναι ήπια η κριτική μου». 

Συμπλήρωσε όμως ο κ. Δένδιας: «Μου κάνει εντύπωση  πρέπει να σας πω ότι δεν είπατε τίποτε ούτε για ένα ούτε για άλλο. Οφείλετε να εξηγήσετε γιατί δεν απετράπη το χτύπημα, δεν μπορούσε να φυλαχθεί; Η ΕΛΑΣ δεν υπάρχει για τις παρελάσεις, αλλά για να προστατεύει τη ζωή την περιουσία και τα δικαιώματα των πολιτών. Η  βόμβα αποτελεί κίνδυνο συνολικά για τους πολίτες. Το ότι το κράτος δεν το απέτρεψε συνιστά αποτυχία, την ευθύνη έχει η υπουργός που κάθεται στην καρέκλα και περιμέναμε εξηγήσεις». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top