Τσίπρας: Όχι στην κερδοσκοπία του μίσους

Προεκλογικό χρώμα στην ομιλία του

"Δε θα επιτρέψουμε στους απατεώνες της πολιτικής που λεηλάτησαν τη πατρίδα μας και την έριξαν στα βράχια της χρεοκοπίας, να ντύνονται σήμερα με χλαμίδες και περικεφαλαίες και να παριστάνουν τους υπερπατριώτες, χέρι χέρι με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής", είπε ο Αλέξης Τσίπρας την Παρασκευή.

Συνθήματα, σημαίες, ποντιακά τραγούδια με έντονο συμβολισμό και υψηλοί τόνοι, έδωσαν προεκλογικό χρώμα στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο κατάμεστο Παλέ ντε Σπορ.  

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΝΑΙ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥΣ 

Με σύνθημα "ναι στη Μακεδονια της δημοκρατίας - οχι στον εθνικισμό"  ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε σε όσους κατηγορούν το ΣΥΡΙΖΑ οτι πούλησε τη Μακεδονία 

Στις πρώτες θέσεις η σύντροφός του Μπετυ Μπαζιάνα και πολλοί υπουργοί της Κυβερνησης που άκουσαν τον Πρωθυπουργό να βάζει τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην πατριδοκαπηλία και τον πατριωτισμό 

ΣΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Σε υψηλούς τόνους ήταν και η κριτική του στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η υπουργός Μακεδονίας Θράκης (εχει και πλάνα και φωτο) Κατερίνα Νοτοπουλου στην οποια ο Πρωθυπουργος εδωσε και επισημα το χρίσμα για τη μαχη στο δημο Θεσσαλονίκης. Η υπουργός ειχε θερμή χειραψία με την Μπέτυ Μπαζιάνα.

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ 

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε επίσης στην έξοδο απο τα μνημόνια, στις κοινωνικές πολιτικές που εφάρμοσε η κυβερνηση κάνοντας πράξη οσα ειχε εξαγγείλει απο τη βήμα της ΔΕΘ τον περασμένο Σεπτέμβριο, οπως η μειωση του ΕΝΦΙΑ, η κατάργηση του υπο κατώτατου μισθού, η μειωση της φορολογίας των επιχειρησεων αλλα και η μη περικοπή των συντάξεων. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top