Καμμένος: Παραιτούμαι από υπουργός εάν περάσει η Συμφωνία στα Σκόπια

Επίθεση από Κοτζιά: Είσαι πολιτικά πεθαμένος

Πρώτη δημοσίευση: 11.16

Με ανασχηματισμό θα ξεκινήσει η χρονιά για την κυβέρνηση, βάσει των σημερινών δηλώσεων του Πάνου Καμμένου.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος επισκέπτεται την Πρώτη Στρατιά, είπε πως θα παραιτηθεί από υπουργός «εάν ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών από τη Βουλή της ΠΓΔΜ».

Σκοπιανό: Κατέθεσε τις τελικές τροπολογίες ο Ζάεφ –Τι λέει για «διασπορά»

Προφανώς, η παραίτηση του κ. Καμμένου λογικά θα συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους υπουργούς των Ανεξάρτητων Ελλήνων (επτά συνολικά, χωρίς να υπολογίζεται η συνεργαζόμενη με τους ΑΝΕΛ Κατερίνα Παπακώστα). Κάτι που σημαίνει πως η νέα χρονιά πιθανόν να φέρει ανασχηματισμό για την κυβέρνηση.

Υπενθυμίζεται πως στην έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τους, πριν από λίγες μέρες, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είχαν υπογραμμίσει πως δε θα στηρίξουν τη Συμφωνία των Πρεσπών και πως θα παραιτηθούν από την κυβέρνηση, όταν έρθει στη Βουλή.

Σκοπιανό: «Τρικυμία» σε ΑΝΕΛ και Ποτάμι - Ετοιμάζει πρόταση μομφής η ΝΔ

Ξεκαθάρισαν, ωστόσο, ότι δε θα στηρίξουν πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

Επίθεση από Κοτζιά: Είσαι πολιτικά πεθαμένος

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, επιτέθηκε στον κ. Καμμένο σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του ότι «πέθανε η Συμφωνία των Πρεσπών», λόγω των αναφορών του Ζόραν Ζάεφ.

«Ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι πεθαμένη, νομίζω ότι αυτές οι δηλώσεις γίνονται γιατί είναι πεθαμένος πολιτικά εκείνος και το κόμμα που είχε φτιάξει. Αυτό είναι το πρόβλημα και προσπαθεί να βρει άκρη. Πιστεύει ότι του φταίει η συμφωνία των Πρεσπών που ξεκίνησε ο αποσυντονισμός του κόμματος του από τη βόρεια Ελλάδα και έχει καταλήξει να είναι σε όλη την Ελλάδα» είπε ο κ. Κοτζιάς στον Real FM.

Χθες, η κίνηση «Πράττω» του κ. Κοτζιά είχε εξαπολύσει σκληρή επίθεση στον κ. Καμμένου για την αναφορά του στη Βουλή ότι η Συμφωνία των Πρεσπών έχει πεθάνει, «εκτός αν ο Ζάεφ έχει κάνει άλλη συμφωνία "κάτω από το τραπέζι" με τον Κοτζιά».

Το «Πράττω» κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «να αποδοκιμάσει, άμεσα και δημόσια τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. για τη συκοφαντική δήλωσή του, χθες, στη Βουλή των Ελλήνων, περί πιθανής ύπαρξης μυστικής συμφωνίας Κοτζιά-Ζάεφ».

Απάντηση ΑΝΕΛ σε Κοτζιά: Ταλαιπωρείς την αισθητική μας

«Ταλαιπωρείς την αισθητική μας» είναι η απάντηση των ΑΝΕΛ στις «βαριές» κουβέντες του Νίκου Κοτζιά για τον Πάνο Καμμένο.

«Ο ασκόπως περιφερόμενος κ. Κοτζιάς κατορθώνει να ταλαιπωρεί την αισθητική μας και να απομειώνει το όποιο κύρος του έμεινε. Μας κάνει καλό κάθε φορά που εκδηλώνει την εκδικητικότητά του προς εμάς. Του συνιστούμε εγκράτεια και σύνεση» είπε ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θόδωρος Τοσουνίδης.
 

Πηγή βίντεο: larissanet.gr
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top