Διαψεύδει η ΕΛΑΣ το δημοσίευμα για τα «κρυφά» εκατομμύρια πρώην υπουργού

Το δημοσίευμα μιλούσε για έφοδο σε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό

Απλωμένα χαρτονομίσματα
Πρώτη δημοσίευση: 10.23

Κατηγορηματικά διαψεύδει η Ελληνική Αστυνομία, με ανακοίνωσή της, τη διεξαγωγή επιχείρησης στο Παλαιό Ψυχικό, η οποία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», αποκάλυψε κρύπτη με 19 εκατομμύρια ευρώ.

«Καμία Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πραγματοποίησε επιχείρηση σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό, όπως επικαλείται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τι αναφέρει το δημοσίευμα

Το ιλιγγιώδες ποσό των 19 εκατομμυρίων ευρώ φέρεται να έχει βρει η αστυνομία μετά από ξαφνικό έλεγχο σε σπίτι πρώην υπουργού στο Παλαιό Ψυχικό, κοντά στην πλατεία Ελευθερίας.

Η αστυνομία είχε εδώ και καιρό πληροφορίες ότι στο συγκεκριμένο διώροφο είχε «θαφτεί» μεγάλο χρηματικό ποσό και είχε θέσει υπό παρακολούθηση το συγκεκριμένο σπίτι, το οποίο – αν και ακατοίκητο – φρουρούταν σε 24ωρη βάση από εταιρεία security.

Η έφοδος έγινε με 15 αστυνομικούς την περασμένη Τρίτη, την ώρα που τρεις ιδιωτικοί φρουροί βρίσκονταν μέσα στο σπίτι του πρώην υπουργού.

Οι αστυνομικοί φέρονται να τους ακινητοποίησαν και ξεκίνησαν, με τη βοήθεια ειδικών μηχανημάτων την έρευνα. Λίγη ώρα μετά, εντόπισαν σε ειδική κρύπτη το ιλιγγιώδες ποσό σε μεγάλες δεσμίδες των 50 ευρώ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top