Τρικούβερτος καβγάς Σπίρτζη - Μανιάτη στη Βουλή

«Είσαι υπουργός του Σαμαρά» - «Είσαι υπουργός του Καμμένου»

Τρικούβερτος καβγάς ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του υπουργού  Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη και του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη, κατά  τη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου.     

Η φραστική αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν ο υπουργός Υποδομών  με ειρωνικό τρόπο απευθύνθηκε προς τον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Αχ. Καραμανλή και ζήτησε  να πάρουν τον…  κ. Μανιάτη «από τώρα στην ΝΔ για να μην μπαίνει σε δοκιμασία»! 

Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής απάντησε κάνοντας λόγο για «αθλιότητες» και  ζητώντας  ζητάει τον λόγο από την προεδρεύουσα Ε. Καρακώστα  επί προσωπικού η οποία όμως αρχικά δε δέχθηκε το αίτημά του.

Ακολούθησε ένα μπαράζ προσωπικών αιχμών, καθώς ο κ. Μανιάτης επέκρινε τον κ. Σπίρτζη ότι «έκανε καριέρα στο ΠΑΣΟΚ και τώρα συμμετέχει σε ένα υπουργικό με αδιαφάνεια για τα μυστικά κονδύλια και με τον ακροδεξιό Καμμένο».  

Ο υπουργός  Υποδομών του απάντησε ότι «ήταν υπουργός του Σαμαρά και τώρα θέλει να γίνει υπουργός του Μητσοτάκη» με τον κ. Μανιάτη να τον αποκαλεί απο την πλευρά του  «υπουργό του Καμμένου»  για να καταλήξει λέγοντας ότι «τους γενίτσαρους η ιστορία τους βάζει στο χρονοντούλαπο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top