Σενάρια παραίτησης Κοτζιά –Tζανακόπουλος: «Όποιος δυσφορεί να φύγει»

Τι απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στις διαρροές

Κοτζιάς Καμμένος

Σκέψεις ακόμα και για παραίτηση εκφράζει ο Νίκος Κοτζιάς, σύμφωνα με διαρροές από το περιβάλλον του υπουργού Εξωτερικών.
Αιτία της απογοήτευσής του, φέρεται να είναι ο χθεσινός καυγάς στο Υπουργικό Συμβούλιο με τον Πάνο Καμμένο και η έλλειψη στήριξης στο πρόσωπό του.

Την ώρα λοιπόν που οι φήμες για έντονη δυσαρέσκεια Κοτζιά φουντώνουν, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σχολίασε τις παραπάνω διαρροές.

Όλο το παρασκήνιο της κόντρας Κοτζιά - Καμμένου

Μυστικό γεύμα Τσίπρα - Καμμένου με κοντοσούβλι και πέρκα!

Mιλώντας στην εκπομπή «Alpha ρεπορτάζ», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως «το μήνυμα  που εξέπεμψε ο πρωθυπουργός ήταν σαφές καθαρό και προς όλες τις κατευθύνσεις. Το τρένο της κυβέρνησης προχωρά και θα φτάσει στον προορισμό του. Όποιος δεν θέλει να φτάσει σε αυτόν τον προορισμό ή όποιος δυσφορεί στην διαδρομή τότε πρέπει να κατέβει από το τρένο. Ο υπουργός Εξωτερικών έχει τακτική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό αν ήθελε να του πει κάτι θα το έλεγε. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο οποίος κάνει διαρροές», δείχνοντας την δυσφορία του Μεγάρου Μαξίμου. «Εγώ δεν ξέρω αν ο κ. Κοτζιάς δυσφορεί. δεν μπορώ να το πιστέψω όμως. Δεν έχει λόγο να δυσφορεί. Γιατί η πολιτική του πρωθυπουργού στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι αυτή με την πποία συμφωνεί ο κ. Κοτζιάς. Άρα, δεν υπάρχει κανένας λόγος προς δυσφορία. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο είμαι σίγουρος ότι ο κ. Κοτζιάς δεν θα το επικοινωνούσε μέσω διαρροών. Αυτή η κυβέρνηση δεν επικοινωνεί με διαρροές. θα το έλεγε ευθέως στον πρωθυπουργό με τον οποίο έχει καθημερινή και τακτική επικοινωνία».

«Χαμός» στο Υπουργικό Συμβούλιο: Κοτζιάς κατά Καμμένου!

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως οι διαρροές αυτές «μπορεί να έχουν γίνει στα μαγειρεία του διαδικτύου. Δε θα σχολιάσω τις διαρροές γιατί δεν ξέρω απο που προέρχονται. Κόντρες σε αυτή την κυβέρνηση δεν υπάρχουν. Ο κ. Τζανακόπουλος είπε ακόμα ότι όταν υπάρχουν πολιτικά ζητήματα στο εσωτερικό της κυβέρνησης επιλύονται με θεσμικό τρόπο».

Τόνισε μάλιστα πως «ο πρωθυπουργός δεν παρακαλάει κανέναν. Δεν έχει φοβηθεί αυτός ο πρωθυπουργός ποτέ τις πολιτικές εξελίξεις. Τις προκαλεί ο ίδιος όταν θεωρεί ότι είναι καλό για την χώρα.  Ο πρωθυπουργος χθες έθεσε ένα σαφές πολιτικό ζήτημα οτι η κυβέρνηση πρέπει να πορευθεί με ενότητα ως την λήξη της 4ετιας. Ο Καμμένος διατηρεί την διαφωνία του αλλά δεν συμπλέει με τη ΝΔ. Ο κ. Καμμένος είπε ότι δεν υπαρχει περίπτωση να συμπλεύσει με τη ΝΔ και να αποσταθεροποιηθεί η χώρα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top