Όλο το παρασκήνιο της κόντρας Κοτζιά - Καμμένου

Υπουργικό Συμβούλιο: Πώς άναψε το «φιτίλι» στην εκρηκτική συνεδρίαση

Το παρασκήνιο της «εκρηκτικής» συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου και το πώς άναψε το «φυτίλι»  αποκάλυψε η Ειρήνη Σαββοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα. 

 «Χαμός» στο Υπουργικό Συμβούλιο: Κοτζιάς κατά Καμμένου!

Η διαμάχη «άναψε»  αμέσως μετά την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα, όταν  τον λόγο πήρε ο Πάνος Καμμένος και απευθύνθηκε στον Νίκο Κοτζιά, για να ακολουθήσει ο διάλογος: 
  
ΚΑΜΜΕΝΟΣ:  Υπήρξε διαβεβαίωση απο την πλευρά του Υπουργείου Εξωτερικών ότι το Σκοπιανό θα έρθει στη Βουλή μετά τις εκλογές 

ΚΟΤΖΙΑΣΑυτό δε συνέβη ποτέ. Τα βήματα που έγιναν είχαν την έγκριση του πρωθυπουργού και των αρμοδίων οργάνων 

Ακολούθησε μια θυελλώδης συνεδρίαση με μπηχτές και αλληλοκαρφώματα. 
 
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ 

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο πρωθυπουργος επέλεξε να θέσει το θέμα της αμφισβήτησης του κυβερνητικού συνασπισμού στο ανώτατο κυβερνητικό όργανο που ειναι το υπουργικό συμβούλιο και να αποσπάσει τη δέσμευση του Πάνου Καμμένου ότι  δε θα ρίξει την κυβέρνηση. 
 
ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ 

Πάντως, εκείνος που φαίνεται να ειναι ο μεγάλος χαμένος απο όλη αυτή την αναταραχή των τελευταίων ημερών ειναι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, καθώς από τους επτά βουλευτές του οι δύο,  Έλενα Κουντουρά  και  Θανάσης Παπαχριστόπουλος,  είπαν ότι θα ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών. 

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου στο Μέγαρο Μαξίμου,  ενώ την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε ο Νίκος Κοτζιάς.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top