«Κόλαση» μετά τις προτροπές Πολάκη για φυλακίσεις

Αποστάσεις από κυβερνητικά στελέχη και επιχείρηση αναδίπλωσης

«Κόλαση» στην πολιτική ζωή μετά την προτροπή από τον Παύλο Πολάκη στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ για φυλακίσεις πολιτικών αντιπάλων ώστε να… κερδίσουν τις εκλογές, αλλά και τους υπαινιγμούς του Πάνου Καμμένου και την επίθεσή του σε πολιτικούς αντιπάλους.        

«Να δουν τον κύριο Άδωνη Γεωργιάδη με τα μαθήματα στην Ελληνική Αγωγή περί Αρίας Φυλής  υπουργό μιας κυβέρνησης… Καλά θα τον πιάσει λάστιχο στον  δρόμο αλλά τέλος πάντων...» τόνισε ο υπουργός  Άμυνας μιλώντας στην ΕΡΤ,  

Είχε προηγηθεί tweet του κ. Καμμένου με την  πιο ευθεία απειλή «θα πάνε όλοι μέσα».  

«Όλοι πρέπει να ξεσηκωθούν κατά της απειλής των δημοκρατικών ελευθεριών» σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης,   

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΛΑΚΗ 

Η ΝΔ είναι αποφασισμένη να σηκώσει το θέμα και ενδεικτικό είναι το σχόλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη που περιοδεύει στην Κόρινθο 

«Οι Έλληνες έχουμε αντιληφθεί ότι έχουμε να κάνουμε με έναν κυνικό συνεταιρισμό εξουσίας, με ένα ετερόκλητο δίδυμο, το οποίο το μόνο που το  ενδιαφέρει είναι να μείνει λίγους μήνες ακόμα στις καρέκλες εξουσίας» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, o oποίος έκανε ανάρτησή με επικριτικό για την κυβέρνηση περιεχόμενο και στο twitter.   

ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ...."ΑΔΕΙΑΣΜΑΤΑ" 

Αλλά και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι οι ατάκες Πολάκη-Καμμένου μάλλον τους βλάπτουν αντί να τους βοηθούν.

«Ούτε σε ταβέρνα δεν θα έλεγα εγώ αυτή τη φράση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γ.Γ. του υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης.    

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗΣ ΑΠΟ Π.ΠΟΛΑΚΗ  

Μετά τη γενική  κατακραυγή ο κ. Πολάκης επιχείρησε να αναδιπλωθεί και σε ανάρτησή του έγραψε στο facebook πως «η κυβέρνηση δεν φυλακίζει ούτε τιμωρεί... η Δικαιοσύνη αποφασίζει... και ενίοτε φυλακίζει».  

Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟ  PLAN B ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΟΜΩΣ ΔΝ ΤΟ ΕΝΕΚΡΙΝΕ 

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο Πάνος Καμμενος διευκρίνισε για την πρότασή του να υπάρξει τόξο Ελλάδας – Αλβανίας – Σκοπίων - Βουλγαρίας - Σερβίας για τη σταθερότητα στα Βαλκάνια και να ακυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών: «Ο πρωθυπουργος τη γνωρίζει αυτή την εναλλακτική προταση αλλα δεν την εχει εγκρίνει»  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top