Τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κορινθία

Καφές με τον πρόεδρο της ΝΔ για τους κατοίκους και παράπονα για τους φόρους

Κυριάκος Μητσοτάκης με πολίτες στην Κορινθία

Περιοδεία στην Κορινθία πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.  
    
Ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε από το Βραχάτι και τον ποταμό Ζαπάντη ο οποίος πρόσφατα υπερχείλισε με αποτέλεσμα να προκληθούν σημαντικές ζημιές στην περιοχή. Στην επίσκεψη του στο Βραχάτι, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί σχετικά με τις προβληματικές υποδομές της περιοχής που συχνά πλήττεται από πλημμύρες αλλά και να δει από κοντά τις σημαντικές φθορές που έχουν υποστεί καταστήματα και σπίτια. Μάλιστα, σε ένα συμβολαιογραφείο του ανέφεραν πως τελευταία στιγμή κατόρθωσαν να διασώσουν σημαντικά δημόσια έγγραφα που χρονολογούνται ακόμη και από το 1850. Δεν έλειψαν βέβαια, στις συνομιλίες του με τους κατοίκους του χωριού, τα μόνιμα παράπονα για την φορολογία και το ασφαλιστικό

Στη συνέχεια, βρέθηκε σε καφενείο του χωριού Ευαγγελίστρια όπου συνομίλησε με κατοίκους του χωριού. Ακολούθως, ο κ. Μητσοτάκης κατευθύνθηκε προς το Κιάτο όπου είδε από κοντά τις ζημιές που προκλήθηκαν και εκεί από τις πλημμύρες. Σε δήλωση του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Δήμαρχο Καλαμάτας και υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα επισημαίνοντας ότι ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει η Νέα Δημοκρατία όπως επίσης ότι είναι και μία επιλογής νίκης. Από την πλευρά του, ο κ. Νίκας που συνόδευσε τον κ. Μητσοτάκη στην περιοδεία του, τον ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη  στο πρόσωπο του. 

Ο κ. Μητσοτάκης, αφού περιηγήθηκε στο Κιάτο, μίλησε με  κατοίκους και τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. 

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την επόμενη στάση του στο χωριό Μελίσσι, που επίσης επλήγη από τις πλημμύρες και συνομίλησε με κατοίκους του χωριού. 

Ακόμη, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε  βιοτεχνία χαρτικών στο Ξυλόκαστρο η οποία υπέστη σημαντικές ζημιές  ενώ στη συνέχεια έκανε βόλτα στην πόλη του Ξυλοκάστρου, όπου ήπιε καφέ με κατοίκους

Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ολοκλήρωσε την περιοδεία του με επίσκεψη στο Δερβένι, όπου επισκέφθηκα τα σημεία όπου εκτελούνται έργα κατά της διάβρωσης των ακτών και συνομίλησε με τους πολίτες σε τοπικό καφενείο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top