«Καρικατούρα» και «τραυματική εμπειρία»: Ο ΣΥΡΙΖΑ «διώχνει» τον Καμμένο!

Πυρ ομαδόν κατά του υπουργού Άμυνας στην Κεντρική Επιτροπή

Ο Πάνος Καμμένος

Πυρ κατά του Πάνου Καμμένου, και μάλιστα κάποιοι με «σκληρές» εκφράσεις, άνοιξαν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας ξεκάθαρα την εντύπωση ότι η συγκυβέρνηση είναι σε φάση έντονης αναταραχής, ίσως της πιο δύσκολης έως σήμερα.

Ο Νίκος Φίλης δε δίστασε να αποκαλέσει «καρικατούρα» τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, λέγοντας πως η συνεργασία μαζί του εξάντλησε τη δυναμική της!

«Ορθώς συνεργαστήκαμε με τον Καμμένο, ήταν θετική και παραγωγική η συνεργασία. Για συγκυριακούς λόγους, βεβαίως. Σήμερα εξαντλεί αυτήν τη δυναμική της αυτή η συνεργασία. Ο Καμμένος θεωρεί ότι θα παίξει το παιχνίδι του Σαλβίνι στην Ελλάδα. Θα απογοητευτεί. Είναι καρικατούρα. Πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας, ώστε να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμά μας, να μην υπάρξει παρεμπόδιση του έργου μας» είπε ο κ. Φίλης.

Έντονες αιχμές άφησε και η Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία είπε πως η συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ήταν μια «τραυματική εμπειρία».

Την ίδια ώρα, ο Σάκης Παπαδόπουλος είπε ευθέως πως η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ δε μπορεί να συνεχιστεί έως τις εκλογές.

«Όταν καταγγέλλουμε τη ΝΔ για εθνολαϊκισμό, δε γίνεται να μην βλέπουμε τον εθνικολαϊκισμό του γείτονα ή του συνεταίρου. Δεν μπορούμε να πάμε να εξαντλήσουμε τη λήξη της θητείας μας, χωρίς να έχουμε ξεκαθαρίσει με ποιον και γιατί. Γιατί με τον Πανό Καμμένο να πάμε μέχρι τον Οκτώβριο δεν μπορούμε. Προτείνω η ΚΕ να πάρει ξεκάθαρες θέσεις», δήλωσε ο βουλευτής Τρικάλων.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του είχε στείλει το δικό του μήνυμα στον Πάνο Καμμένο.

Ασκώντας κριτική στον επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδας (ΤτΕ) Γιάννη Στουρνάρα, έκανε μία γενική αναφορά σε όσους έχουν θέσεις ευθύνης, λέγοντας πως πρέπει «να μιλάμε λιγότερο και όταν πρέπει».\

Ατάκα-φαρμάκι από Τσίπρα για Καμμένο: Να μιλάμε όταν πρέπει!

Παράλληλα, έβαλε τελεία στα plan B του υπουργού Εθνικής Άμυνας για το Σκοπιανό, λέγοντας πως δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική από τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top