«Λεφτά υπάρχουν» λέει ο Ζάεφ για να κερδίσει το δημοψήφισμα!

Bonus και 13ο μισθό τάζει ο Σκοπιανός πρωθυπουργός για το "Ναι"

Λεφτά με το τσουβάλι υπόσχεται ο Ζάεφ και αποκαλύπτει τι του είπε ένας εργοδότης.

«Μου είπε ότι έστειλα σημείωμα στους εργαζόμενους του και κινητοποιεί τον κάθε έναν από αυτούς να πάνε να ψηφίσουν στο δημοψήφισμα γιατι είναι θετικό  για την εταιρία του, λαμβάνοντας υπόψη τις προοπτικές για την περιοχή  με την είσοδο στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ». 

Κι όχι μόνο αυτό:  Υποσχέθηκε  "μπόνους"  πληρωμή γιατι πιστεύει ότι η "Μακεδονία είναι σε άνθηση αυτή τη στιγμή  και ότι ανοίγονται ορίζοντες".  Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί άλλοι  επικεφαλής ιδιωτικών επιχειρήσεων στην ΠΓΔΜ  που υπόσχονται 13ο μισθό στους εργαζομένους τους.  

Το χρήμα ρέει. H καμπάνια με τις συναυλίες κοστίζει πολλά εκατομμύρια ενώ δίνουν  από οχτώ εκατομμύρια σε κάθε δήμο που θα κάνει δημόσια έργα.  
 

Ο Ζάεφ ξενάγησε σήμερα την επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Μογκερίνι  στην  παλιά αγορά και στις  φτωχογειτονιές των Σκοπίων και την έβαλε να κάνουν δηλώσεις δίπλα σε κεραμοσκεπείς, ασοβάντιστους  τοίχους και ξύλινες κατασκευές.

Την κέρασε κρασί και μεζέδες κι εκείνη λαμπερη και μαυρισμένη, σαν τη μύγα μες το γάλα, με ένα λευκό ταγιέρ, είπε στο κόσμο να ψηφίσει «ναι», "αν θέλει ένα καλύτερο αύριο".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top