15 χρόνια σε αναμονή «ήρωας» επενδυτής!

Άφαντη η τριμελής επιτροπή

Στο παράδειγμα επενδυτή που περιμένει από το…  2004, δηλαδή 15 χρόνια, να  εγκριθεί το επενδυτικό του σχέδιο αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα. Όπως ανέφερε παρόμοια φαινόμενα επιθυμεί να καταπολεμήσει ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και μάλιστα με όχι μικρές ποινές για τους υπαίτιους υπαλλήλους του Δημοσίου: Στις 45 ημέρες καθυστέρηση, παύση τρεις μήνες από τα καθήκοντα τους.  

Κι αυτό γιατί 2.500 επιχειρηματίες έχουν επενδύσει έως 10 εκ. ευρώ  και περιμένουν  μια έγκριση για να εκταμιευτούν τα χρήματα που δικαιούνται από τους προηγούμενους αναπτυξιακούς νόμους, προκειμένου να τα επανεπενδύσουν.  

Πρόκειται για περιπτώσεις π.χ. επιχειρηματιών που έχουν χτίσει μια μονάδα  και περιμένουν να πάει μια τριμελής επιτροπή να δει την επένδυση και να τους δώσει την έγκριση να προχωρήσουν.  

«Αυτή η  επιτροπή δεν πάει ποτέ. Ποτέ δε βρίσκονται τρεις που χρειάζονται για να πάνε την ίδια ημέρα.   Αυτό το μοντέλο του ήρωα επενδυτή, αποφάσισε να αλλάξει ο Άδωνις Γεωργιάδης. Να δούμε τι αποτέλεσμα θα έχει...» τόνισε η Κ. Μακρή. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top