Απίστευτη φοροδιαφυγή: Πάρτι με είσοδο χιλιάδων ευρώ σε γιοτ και βίλες

Ειδικές περιπολίες θα πραγματοποιεί το λιμενικό

Και το λιμενικό μπαίνει στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής.

Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel ο δημοσιογράφος  Γιώργος Σαραντάκος, σε κοσμοπολίτικά νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου υπάρχουν μεγάλα γιοτ στα οποία γίνονται πάρτι. Οι «καλεσμένοι» πληρώνουν εκατοντάδες ευρώ για είσοδο, χωρίς να κόβεται ούτε μια απόδειξη!

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel εδώ

Οι «καλεσμένοι» πηγαίνουν σε αυτά τα πάρτι με τέντερ (φουσκωτά). Εκεί διασκεδάζουν και πίνουν με τις ώρες χωρίς να πέφτουν στην «τσιμπίδα» του νόμου.

Οι καταστηματάρχες των νησιών όμως, κατήγγειλαν στις λιμενικές αρχές τα περιστατικά αυτά. Έτσι με εντολή του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, πλωτά του λιμενικού πραγματοποίησαν ελέγχους σε τέτοια γιοτ. Ένας από τους ιδιοκτήτες είπε στους λιμενικούς πως επρόκειτο για πάρτι αρραβώνα, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να τον ελέγξουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίο ειδήσεων του Star Channel, στήνονται ειδικές ομάδες από το λιμενικό σώμα που θα κάνουν περιπολίες μέσα στα λιμάνια αλλά και γύρω από αυτά, ώστε να εντοπίσουν τα σκάφη στα οποία γίνονται πάρτι αλλά δεν εκδίδονται αποδείξεις.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πώς ανάλογα πάρτι στήνονται μέχρι και σε βίλες με είσοδο που φτάνει ακόμα και τα 1.000 ευρώ!!!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top