Σειρά φορητών υπολογιστών Dell Latitude Education

Αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των παιδιών μας στο σχολείο

Dell Latitude Education

Γνωστοί για την υψηλή τους ποιότητα και την ισχυρή τους απόδοση σε απαιτητικά επαγγελματικά περιβάλλοντα, οι φορητοί υπολογιστές της Dell  έχουν πια κατακτήσει και τις σχολικές αίθουσες! Δύο νέα laptop της σειράς Latitude Education προσφέρουν κορυφαία ασφάλεια, ανθεκτικότητα και πρακτικότητα προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εκπαίδευσης, αναβαθμίζοντας συνολικά την καθημερινότητα των μαθητών κάθε ηλικίας. Ας τα γνωρίσουμε πιο αναλυτικά:

Latitude 3190 Education 2-in-1 

Ενισχύει αποτελεσματικά τη διαδικασία της μάθησης
Αυτός ο 2-σε-1 υπολογιστής 11,6 ιντσών προσφέρει στους μαθητές τον έλεγχο της μάθησης μέσω πολλαπλών δυνατοτήτων διάδρασης, με όποιον τρόπο κι αν τον χρησιμοποιούν. 

Σχεδίαση με γνώμονα τη συνεργασία: Χάρη στην ενεργή γραφίδα Dell, οι μαθητές μπορούν να εργάζονται όπως επιθυμούν, είτε σε επίπεδη θέση, είτε σε λειτουργία tent, tablet ή laptop. Οι υπολογιστές 2-in-1 ειδικά για την εκπαίδευση διευκολύνουν τους μαθητές να δημιουργούν, να συνεργάζονται και να μοιράζονται ιδέες.

Πολύ μετά το τελευταίο κουδούνι: Με διάρκεια μπαταρίας 11+ ώρες, αυτός ο αξιόπιστος υπολογιστής συντροφεύει τα παιδιά ακόμα και μετά το τέλος κάθε σχολικής μέρας. Επιπλέον, αντεπεξέρχεται σε κάθε εργασία με τη βοήθεια των πανίσχυρων επεξεργαστών Intel® ―τετραπύρηνος Celeron και τετραπύρηνος Pentium– και της μνήμης DDR4 (4 GB και 8 GB).

Ανθεκτικός και στις πιο δύσκολες καταστάσεις: Ο Latitude 3190 2-in-1 διαθέτει στεγανοποιημένο, αδιάβροχο πληκτρολόγιο, σχεδιασμένο να αντέχει σε πτώση υγρών 354 ml (12 oz.), καθώς και βάση με επένδυση από ελαστικό για βελτιωμένη ανθεκτικότητα, ώστε να μπορεί να αντέχει σε πτώσεις από ύψος 30 ιντσών. Η οθόνη αφής με κρύσταλλο Corning® Gorilla® Glass NBT™ παρέχει 10πλάσια αντοχή στις γρατζουνιές σε σύγκριση με τις παραδοσιακές οθόνες. Έχει σχεδιαστεί να αντέχει στα χτυπήματα και στις πτώσεις σε περιβάλλοντα όπως ερμάρια, τραπεζαρίες, σακίδια και λεωφορεία.

Latitude 3300 Education

«Γεμίζει» δημιουργικά τη σχολική ημέρα
Ένας φορητός υπολογιστής 13" ειδικά σχεδιασμένος για εκπαίδευση, με κορυφαία στην κατηγορία ανθεκτικότητα και εκτεταμένη διάρκεια μπαταρίας, ώστε οι μαθητές να αξιοποιούν δημιουργικά τη μέρα τους ανάλογα με τις ανάγκες τους. 

Μάθηση όλη την ημέρα: Με διάρκεια μπαταρίας έως 10 ώρες, αυτός ο αξιόπιστος φορητός υπολογιστής συντροφεύει τα παιδιά ώστε να ανταποκρίνονται στις συχνά κοπιαστικές απαιτήσεις κάθε σχολικής μέρας. Εφόσον επιλέξετε ένα μοντέλο εφοδιασμένο με πανίσχυρο τετραπύρηνο  επεξεργαστών Intel® Pentium, η ειδική θύρα USB Type-C™ θα προσφέρει μέγιστη ευελιξία και πρακτικότητα για τροφοδοσία, δεδομένα, βίντεο και ήχο, με ένα μόνο καλώδιο. 

Ατελείωτη αντοχή: Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι οι υπολογιστές των παιδιών μπορεί να «υποφέρουν» από χτυπήματα και οι πτώσεις. Όμως, αυτή η συσκευή επιβιώνει από πτώσεις από ύψος 76 cm πάνω σε ατσάλινη επιφάνεια και διαθέτει στεγανό πληκτρολόγιο, ανθεκτικό στις πτώσεις υγρών έως 354 ml (12 oz). Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα επιλογής μιας ακόμη πιο ελαφριάς, προαιρετικής οθόνης αφής, χωρίς συμβιβασμούς στην αντοχή.

Εύκολη συντήρηση και επισκευή: Οι μη αποσπώμενες βίδες και το πληκτρολόγιο που στηρίζεται στο επάνω μέρος διευκολύνουν τις επισκευές και ελαχιστοποιούν τον χρόνο εκτός λειτουργίας, ενώ ορισμένες θύρες μπορούν να αντικατασταθούν ανεξάρτητα από τη μητρική πλακέτα.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Windows 10 Pro: Επιλογή Υπεροχής
Και τα δύο μοντέλα διατίθενται με τα Windows 10 Pro, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και ευέλικτη εμπειρία χρήσης υπολογιστή. 

Απαράμιλλη Ασφάλεια Dell

Μόνο η Dell προσφέρει κορυφαία στον κλάδο κρυπτογράφηση, έλεγχο ταυτότητας που περιλαμβάνει προαιρετική συσκευή ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος με επαφή, καθώς και κορυφαία προστασία από κακόβουλο λογισμικό από μία μόνο πηγή, από την πρώτη στιγμή. Επιπλέον, χάρη στις λειτουργίες Dell Data Protection | Protected Workspace τα δεδομένα των χρηστών παραμένουν ασφαλή, σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top