"Φωτεινό" 2019: Μειώσεις στους λογαριασμούς ρεύματος και για τα νοικοκυριά

Νομοσχέδιο –«μποναμάς» και για τους οικιακούς καταναλωτές ρεύματος

Πρωτοχρονιάτικο δώρο για τους καταναλωτές ρεύματος αποτελεί το νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή το υπουργείο Ενέργειας. Προβλέπει προσαρμογή ορισμένων χρεώσεων, με αποτέλεσμα φθηνότερους λογαριασμούς. 

Μειώσεις στο ρεύμα με νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή!

ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ

«Κλειδί» είναι η χρέωση για το ΕΤΜΕΑΡ, στο πίσω μέρος του λογαριασμού της ΔΕΗ που εκτινάσσει  τον  λογαριασμό. Το νομοσχέδιο του υπουργείου Ενέργειας  προβλέπει ρυθμίσεις για την ελάφρυνσή της.

Όπως δηλώνει ο Γενικός Γραμματέας Ενέργειας Μιχαλης Βερριοόπουλος, σε πρώτη φάση,   μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019 θα δουν τις μειώσεις οι καταναλωτές οι οποίοι έχουν υψηλές καταναλώσεις λόγω των επιχειρήσεων τους.  Μετά την πρώτη περίοδο  θα δουν - μικρές στην αρχή και μεγαλύτερες στη συνέχεια-  μειώσεις και οι οικιακοί καταναλωτές.  

Για αρκετούς καταναλωτές ωστόσο το ΕΤΜΕΑΡ είναι μόνο μια απο τις χρεώσεις που τους δυσκολεύουν πολυ στο να αποπληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος. 

ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ  

Την ώρα που κάποιοι σηκώνουν διακόπτες,  ο ΑΔΜΗΕ  τους κατέβασε στη Χαλυβουργική, λόγω των υπέρογκων οφειλών. Το μέλλον της ιστορικής βιομηχανίας ειναι αβέβαιο,  ενώ οι εργαζόμενοι βρίσκονται στο κενό. 

«Έσβησε» η ιστορική Χαλυβουργική: Λουκέτο μετά από 93 χρόνια

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top