Nέα επίθεση σε εφοριακούς: Σκηνές Φαρ Ουέστ στο Αίγιο!

Και φοροδιαφυγή μετά… θάνατον στη Θεσσαλονίκη

Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν στο Αίγιο, όταν ιδιοκτήτης ψητοπωλείου και ο βοηθός του επιτέθηκαν και γρονθοκόπησαν εφοριακούς, που πήγαν για έλεγχο. Όπως λένε, μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες, ο θερμόαιμος μαγαζάτορας απείλησε να φέρει και πιστόλι!

Όταν οι εφοριακοί δεν έκαναν πίσω, μίλησαν οι γροθιές. Υπάλληλος του ψητοπωλείου επιτέθηκε και γρονθοκόπησε τον έναν εφοριακό, ενώ ο ιδιοκτήτης κυνήγησε για 500 μέτρα τον άλλον ελεγκτή κι αφού τον ακινητοποίησε, τον χτύπησε και του πήρε το φάκελο του ελέγχου! Ο υπάλληλος του ψητοπωλείου συνελήφθη από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, αλλά ο ιδιοκτήτης- πιστολέρο ακόμα αναζητείται.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ... ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΞΥΛΟ

Κι επειδή πληθαίνουν τα φαινόμενα βίας σε βάρος εφοριακών, την Τετάρτη ξαναρχίζουν τα μαθήματα αυτοάμυνας, που όπως έδειξε η περσινή συμμετοχή, έχουν μεγάλη πέραση... 

ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ… ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ

Η αποκαλούμενη και νύμφη του Θερμαϊκου, η Θεσσαλονίκη, φαίνεται ότι εμπνέει τους φοροφυγάδες, ακόμα και στις πιο μακάβριες δραστηριότητες.

Έλεγχος σε γραφείο τελετών αποκάλυψε μόνο για το 2012, "βουνό" παραβάσεων συνολικής αξίας 420.000€. Ο ίδιος είχε κρύψει πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ στα προηγούμενα χρόνια!

ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΣΕ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τα παραπάνω δεν είναι όμως τα μοναδικά περιστατικά μεγάλης φοροδιαφυγής στη Θεσσαλονίκη:  

-Νυχτερινό κέντρο στην παραλιακή είχε... ξεχάσει να υποβάλει φορολογική δήλωση για τζίρο σχεδόν 1,5 εκατομμύριο

- Γνωστό εστιατόριο στην καρδιά της πόλης, πιάστηκε στο δόκανο για μη έκδοση αποδείξεων, αλλά σκαλίζοντας τα βιβλία του διαπιστώθηκε ότι είχε τζίρο 1,5 εκατομμύριο, δήλωνε τελικά ζημιές 50.000 ευρώ

- Καφέ, όπου γίνεται... παρέλαση κάθε μέρα, δηλώνει για πέντε χρόνια χασούρα από τον  ΦΠΑ και πλέον οδηγείται για έλεγχο σε βάθος δεκαετίας. 

ΧΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ 6 ΔΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ- ΘΑ ΓΛΙΤΩΝΑΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ

Κατόπιν τούτου, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη, ότι κάθε χρόνο χάνονται περίπου 6 δισ. ευρώ από το ΦΠΑ, που θα μπορούσε να εισπραχθεί. Δηλαδή όσα χρειάζονται για να γλιτώσουν οι συντάξεις και το αφορολόγητο...
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top