Ιρλανδία: Πατέρας βρήκε νεκρά τα τρία παιδιά του μέσα στο σπίτι

Υπό έρευνα τα αίτια θανάτου τους

Ασθενοφόρο έξω από το σπίτι που βρέθηκαν τα τρία παιδιά στο Δουβλίνο

Ένας πατέρας βρήκε νεκρά τα τρία μικρά παιδιά του μέσα στο σπίτι, επιστρέφοντας από τη δουλειά του, σύμφωνα με πληροφορίες της “Mirror”.

Τα παιδιά ηλικίας τριών, επτά και εννέα ετών βρέθηκαν στο σπίτι τους στο Νιούκαστλ, στου νοτιοδυτικό Δουβλίνο, την Παρασκευή. Ένα από τα παιδιά εντοπίστηκε στον κάτω όροφο και τα άλλα δύο σε ένα από τα δωμάτια στον επάνω.

 

 

Ο τραγικός πατέρας πριν κάνει την μοιραία ανακάλυψη, είχε βρει πρώτα τη σύζυγό του να δέχεται βοήθεια από διασώστες έξω από το σπίτι τους και ένα σημείωμα στην πόρτα της εισόδου, το οποίο έγραφε «Μην πας πάνω… Κάλεσε το 999». 

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, τα αγόρια πήγαν στο σχολείο εκείνη την ημέρα, όμως η μητέρα φαινόταν αναστατωμένη, σύμφωνα με μάρτυρες.

Πάτησαν πάνω σε νάρκη κι εξερράγη- Νεκροί 9 μαθητές δημοτικού

Τι δείχνουν οι έρευνες της αστυνομίας

Σύμφωνα με τις αρχές που διερευνούν την υπόθεση, δεν έχει συλληφθεί κάποιος δράστης και οι έρευνες εστιάζουν κυρίως στα αίτια θανάτου των τριών παιδιών.

Οι ιατροδικαστικές εξετάσεις των σορών έχουν ολοκληρωθεί και αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξολογικών. Ωστόσο, η αστυνομία τηρεί «σιγή ιχθύος» και δεν αποκαλύπτει ακόμα λεπτομέρειες.

Επίθεση Σρι Λάνκα: Νεκρά τα τρία παιδιά του μεγιστάνα της «Αsos»

Σοκαρισμένη η γειτονιά 

Η κοινωνία του Νιουκάστλ είναι σοκαρισμένη με την τραγική είδηση και δηλώνουν την αλληλεγγύη τους στον άτυχο πατέρα που δείχνει συγκλονισμένος και αβοήθητος.

Μάλιστα, πολλοί γονείς με μικρά παιδιά έσπευσαν σοκαρισμένοι στο σημείο να αφήσουν μερικά λουλούδια στη μνήμη των άτυχων παιδιών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top