Ένας έρωτας 60 ετών έγινε χριστουγεννιάτικη διαφήμιση!

Η ιστορία αγάπης που γεννήθηκε σε αίθουσα κινηματογράφου

Ηλικιωμένο ζευγάρι περπατάςι χέρι χέρι

Κάθε χρόνο δεκάδες χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις κατακλύζουν τα media, μεταφέροντας κοινωνικά μηνύματα που προκαλούν δάκρυα και συγκίνηση και θέτουν προβληματισμούς στο κοινό.

Αυτά τα Χριστούγεννα, τον τίτλο της καλύτερης χριστουγεννιάτικης διαφήμισης διεκδικεί ο συνοικιακός κινηματογράφος “Palace” στο Λονγκρίτζ, ένα μικρό χωριό της Αγγλίας. Κεντρικό θέμα είναι η ιστορία αγάπης ενός ζευγαριού που γνωρίστηκε στην αίθουσα του κινηματογράφου πριν από περίπου 60 χρόνια!

Η ιστορία αγάπης του Τόνι και της Κάρολ

Η συγκινητική διαφήμιση ξεκινά με τον 81χρονο Τόνι να στέκεται έξω από τον κινηματογράφο, να τρώει γλυκά και να αναπολεί τις πρώτες επισκέψεις του στο μέρος, όταν ήταν ακόμα παιδί. 

Η πρώτη εικόνα που του έρχεται στο μυαλό, είναι μια παρέα νεαρών κοριτσιών και άλλη μία αγοριών μέσα στην αίθουσα του σινεμά. Τα αγοράκια κάθονται στα πίσω καθίσματα της αίθουσας και αρχίζουν να πετούν καραμέλες στις συνομήλικές τους. Εκείνη τη στιγμή, η μικρή Κάρολ, γυρίζει και κοιτάζει τον Τόνι, κάνοντας του νόημα ότι τον παρακολουθεί. Το βλέμμα αυτό ήταν η έναρξη μιας σχέσης που έμελλε να κρατήσει μια ζωή.

Στην επόμενη ανάμνηση, εμφανίζεται πάλι το νεαρό ζευγάρι στην εφηβεία τους να μοιράζονται ξανά ένα σακουλάκι με γλυκά και την ώρα που ετοιμάζονται να φιληθούν τους διακόπτει η πωλήτρια ποπ κορν, ενώ στη συνέχεια βλέπουμε το ζευγάρι αρκετά χρόνια αργότερα, ενήλικες με την Κάρολ έγκυο. Το ζευγάρι συνεχίζει την παράδοση και μοιράζεται πάντα μια χαρτοσακούλα γλυκά, όσα χρόνια και αν περάσουν.

Στο τέλος της διαφήμισης, φαίνεται ο ηλικιωμένος πια Τόνι να μπαίνει μόνος στον κινηματογράφο και να δίνει στην ταμία μια χριστουγεννιάτικη κάρτα συνοδευόμενο με ένα κουπόνι για μια παράσταση. Στην κάρτα υπάρχει ένα συγκινητικό μήνυμα από τη γυναίκα του, που δεν ζει πια και τον παρακαλεί να συνεχίσει να ονειρεύεται.

Ο παππούς πλέον Τόνι εξακολουθεί να πηγαίνει στον κινηματογράφο με παρέα τα εγγονάκια του που τον κρατούν από το χέρι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top