Μελάνια Τραμπ: Mοντέρνα Αγιοβασιλίτσα με Gucci φούστα και κόκκινες μπότες

Συμμετείχε στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά «Toys for Tots»

Εντυπωσιακή σε κάθε της εμφάνιση, η 49χρονη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επέλεξε τις αποχρώσεις της ενδυμασίας του Άγιου Βασίλη και έδωσε το «παρών» στο ετήσιο γεγονός «Toys for Tots», στη Ναυτική βάση Ανακόστια Μπόλινγκ στην Ουάσινγκτον.

Ήρθαν τα Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο: Η Μελάνια έκανε τα αποκαλυπτήρια

Εκεί συνάντησε παιδιά με τις οικογένειές τους που φιλοξένησε το Ναυτικό Σώμα, στα οποία μοίρασε σακούλες «Be Best» εμπνευσμένες από την ομώνυμη καμπάνια της που στοχεύει στην ευημερία των παιδιών και εστιάζει στην καταπολέμηση του ηλεκτρονικού εκφοβισμού και της χρήσης ναρκωτικών.

Τρυφερά φιλιά και... βλέμματα στο δείπνο της συνάντησης του ΝΑΤΟ

 

Για τη συνάντησή της με τους μικρούς θαυμαστές της, η Μελάνια Τραμπ επέλεξε να φορέσει μία φούστα Gucci αξίας σχεδόν 2.000 δολαρίων (1.800 ευρώ), κόκκινες δερμάτινες μπότες και ασορτί λεπτή κόκκινη ζώνη στη μέση, τα οποία είχε συνδυάσει με ένα κρεμ πουλόβερ. Δεν ήθελαν και πολύ τα διεθνή ΜΜΕ να τον παρομοιάσουν με σικάτη Αγιοβασιλίτσα. 

Η Μελάνια Τραμπ ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαμογελαστή. Αγκάλιαζε τα παιδιά που συγκεντρώνονταν γύρω της και γονάτισε για να μπορεί να μιλά καλύτερα μαζί τους. 

 

«Είναι υπέροχο να έρχομαι εδώ για να υποστηρίξω αυτή τη σημαντική χριστουγεννιάτικη παράδοση. Η συγκεκριμένη εκδήλωση του Ναυτικού είναι μία από τις αγαπημένες μου εκδηλώσεις κατά την περίοδο των Χριστουγέννων» είπε κατά την ομιλία της.

Η Πρώτη Κυρία ευχαρίστησε όλα τα παιδιά που ήταν εκεί για να βοηθήσουν και επαίνεσε τους στρατιώτες για τις θυσίες που κάνουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους για τη χώρα τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top