Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στη δεξίωση του Μπάκιγχαμ

Ποιες κυρίες ξεχώρισαν και ποιες πέρασαν απαρατήρητες

Τις πύλες του άνοιξε, χθες, το παλάτι του Μπάκιγχαμ για να υποδεχθεί του ηγέτες των χωρών μελών του ΝΑΤΟ και τις συζύγους τους, οι οποίες έκαναν τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν. 

Στο Μπάκιγχαμ Μητσοτάκης και Μαρέβα για τη δεξίωση της Ελισάβετ

Τις εντυπώσεις έκλεψε η Μελάνια Τραμπ, η οποία έκανε μια τολμηρή εμφάνιση, ακολουθώντας τους κανόνες του colour blocking. Επέλεξε, λοιπόν, για να εμφανιστεί μπροστά στη Βασίλισσα Ελισάβετ, ένα φλούο κίτρινο παλτό, συνδυάζοντάς το με μωβ ψιλοτάκουνες γόβες και μωβ φόρεμα, το οποίο βέβαια δε θαυμάσαμε αρκετά, αφού η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δεν αποχωρίστηκε το κίτρινο παλτό της. 

Η Μελάνια Τραμπ έκανε την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ - Φωτογραφία: AP Images

Με πιο απλή διάθεση, αλλά σικάτη ως συνήθως η σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία φόρεσε ένα σκούρο κυπαρισσί φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαύρο παλτό και χρυσά αξεσουάρ. 

Η Μαρέβα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Φωτογραφία: AP Images

Η σύζυγος του Ισπανού πρωθυπουργού, Πέδρο Σάντσεθ, Μαρία Μπεγόνα Γκόμες, φόρεσε ένα μίντι ροζ φόρεμα, συνδυασμένο με nude γόβες, ενώ είχε αφήσει τα μαλλιά της ριχτά στους ώμους και είχε επιλέξει ένα μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους. 

Η σύζυγος του Ισπανού πρωθυπουργού - Φωτογραφία: AP Images

Στο παλάτι βρισκόταν και η δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ, η οποία εντυπωσίασε και πάλι με ένα μίντι φόρεμα σε πράσινο χρώμα, ενώ τα βλέμματα όλων συγκέντρωσαν τα διαμαντένια σκουλαρίκια της και το δαχτυλίδι της πριγκίπισσας Νταϊάνα, που δε βγάζει από το χέρι της. 

Η Κέιτ συνομιλεί με καλεσμένους στο παλάτι του Μπάκιγχαμ - φωτογραφία: AP Images

Χέρι χέρι εμφανίστηκαν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ ο Ταγίπ Ερντογάν και η σύζυγός του Εμινέ. Η Πρώτη Κυρία της Τουρκίας έκανε μία total blue black εμφάνιση, φορώντας μακριά τουαλέτα από ταφτά, συνδυασμένη με σακάκι με λεπτομέρειες από δαντέλα και μαντήλα στο ίδιο χρώμα. 

Η Εμινέ Ερντογάν δίπλα στον σύζυγό της - φωτογραφία: AP Images

Πιο απλή, η σύζυγος του Βούλγαρου πρωθυπουργού, που διάλεξε ένα outfit στους τόνους του κρεμ, χωρίς κοσμήματα και με τα μαλλιά της πιασμένα ένα αυστηρό σινιόν. 

Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός, Ρουμέν Ράντεφ με τη σύζυγό του - φωτογραφία: AP Images

Μπεζ ταγέρ και για τη σύζυγο του Λετονού πρωθυπουργού, η οποία επέλεξε διακριτικά κοσμήματα με μαργαριτάρια και φυσικό μακιγιάζ, χωρίς εντάσεις. 

Το πρωθυπουργικό ζεύγος της Λετονίας - φωτογραφία: AP Images

Αντίθετα, πιο έντονο μακιγιάζ επέλεξε η σύζυγος του Πολωνού πρωθυπουργού, η οποία φόρεσε ένα απλό μαύρο παλτό, το οποίο συνδύασε με μεγάλα χρυσά σκουλαρίκια και μπορντό φάκελο. 

Ο Πολωνός πρωθυπουργός Αντρέι Ντούντα και η σύζυγός του - φωτογραφία: AP Images

Τέλος, η σύζυγος του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, Γιενς Στόλτενμπεργκ, φόρεσε ένα απλό floral φόρεμα σε σκούρους τόνους, συνδυάζοντάς το με σκούρα μπλε αξεσουάρ. 

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ και η σύζυγός του - φωτογραφία: AP Images
 
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top