Γαλλία:«Προσπάθησα να επαναφέρω τη γυναίκα μου αλλά την είχαν κατασπαράξει»

Συγκλονίζει ο σύντροφος της εγκύου που πέθανε μετά από επίθεση κυνηγόσκυλων

Συγκλονίζει η περιγραφή του συντρόφου της εγκύου που κατασπαράχθηκε από σκυλιά στο δάσος του Άιν, στη Γαλλία, πριν από λίγες μέρες. 

Η 29χρονη, που διένυε τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, έχασε τη ζωή της όταν δέχτηκε επίθεση από κυνηγόσκυλα, ενώ είχε πάει τον δικό της σκύλο για βόλτα.

Γαλλία: Έγκυος βρέθηκε νεκρή σε δάσος μετά από επίθεση σκυλιών

«Η γυναίκα μου μού τηλεφώνησε στη δουλειά, λέγοντας μου πως δέχθηκε επίθεση από πολλούς σκύλους και πως δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον Κέρτις. Τα σκυλιά την δάγκωναν στα μπράτσα και στα πόδια, μου είπε. Της είπα να αφήσει τον σκύλο. Έφυγα από τη δουλειά μου και έφθασα 45 λεπτά αργότερα. Έψαξα την Ελίζα παντού και κατεβαίνοντας φώναζα το όνομα της γυναίκας μου και τον Κέρτις» περιγράφει χαρακτηριστικά ο σύζυγος της εγκύου στο lci.fr.

Η άτυχη έγκυος με τον Κέρτις/ πηγή φώτο facebook

«Ξαφνικά ο Κέρτις γαύγισε και όσο πλησίαζα, καταλάβαινα πως δεν ήταν κορμός δέντρου αυτό που έβλεπα, αλλά το σώμα της γυναίκας μου. Φαινόταν η κοιλιά της γιατί ήταν όλη γυμνή. Έπιασα την αλυσίδα του Κέρτις, και μετά την άφησα. Πήγα στην Ελίζα για να την φροντίσω» εξήγησε στο bmftv.

Στο βίντεο του Reuters το δάσος όπου κατασπαράχθηκε η άτυχη έγκυος

«Προσπάθησα να επαναφέρω τη γυναίκα μου αλλά ήταν κρύα και την είχαν κατασπαράξει παντού» κατέληξε. 

Ο σύντροφος της άτυχης εγκύου στη συνέχεια, την ανέβασε στο αυτοκίνητο και πήγε στους γείτονες, οι οποίοι τον βοήθησαν να τηλεφωνήσει στην αστυνομία.

Ο εισαγγελέας του Σουασόν Φρεντερίκ Τριν, σε δελτίο Τύπου διευκρίνισε ότι τα δαγκώματα έγιναν «πριν και μετά θάνατον». Δείγματα DNA ελήφθησαν από 93 σκυλιά, από εκείνα που ανήκαν στο θύμα, το οποίο είχε συνολικά πέντε, όπως και από άλλα «που συμμετείχαν στο κυνήγι, το οποίο είχε οργανωθεί σε κοντινή περιοχή», σύμφωνα με την εισαγγελία.

Με πληροφορίες της ανταποκρίτριας του Star στο Παρίσι, Μαρίας Δεναξά 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top