Νέα πρόκληση στα κατεχόμενα από Τουρκοκύπριο ξενοδόχο

«Νιώστε σαν στο σπίτι σας»

Έξω φρενών έγιναν οι Ελληνοκύπριοι με την πρόκληση Τούρκου ξενοδόχου στα κατεχόμενα. Ο υπεύθυνος τους προσκαλεί να επισκεφθούν το ξενοδοχείο ώστε να νιώσουν… σα στο σπίτι τους. 

Ο Τουρκοκύπριος ξενοδόχος «πατά» στον ξεριζωμό χιλιάδων ελληνοκυπρίων για να προσελκύσει πελατεία στην κατεχόμενη Κερύνεια. «Νιώστε σαν στο σπίτι σας», γράφει στα ελληνικά η διαφήμιση του ξενοδοχείου στο facebook. 

Η επιχείρηση μάλιστα έχει φτιάξει ειδικό πρόγραμμα για ελληνοκύπριους με επισκέψεις στα μοναστήρια του Αποστόλου Ανδρέα στην Καρπάσια και του Αγίου Μάμα στη Μόρφου.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου, «η επιχείρηση μας είναι ξενοδοχείο boutique και πολύ ωραία τοποθεσία μπορείς να περπατήσεις στο κέντρο της Κερύνειας και δίπλα στο κάστρο...Έχουμε πάρα πολλούς πελάτες από τη Νότια Κύπρο τους αρέσει εδώ».

Η τιμή του πακέτου για δυο ημέρες ανέρχεται στα 240 ευρώ ενώ το ξενοδοχείο κάνει ακόμα πιο…εύκολη την πρόσβαση. Προσφέρει δωρεάν μεταφορά για τους ελληνοκύπριους πελάτες με σημείο συγκέντρωσης το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου. 

Όπως στον τουρισμό έτσι και στα τρόφιμα και τα καύσιμα οι τουρκοκυπριακές επιχειρήσεις χτυπούν «κάτω από τη ζώνη» τους Ελληνοκύπριους. Το κερασάκι στην τούρτα αποτελεί εδώ και χρόνια ο τζόγος. 

Η οικονομία στο ψευδοκράτος μοιάζει με καράβι που βουλιάζει και στην απελπισία τους υπάρχουν και εκεινοί που χρησιμοποιούν όλα τα μέσα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top