«Μυστικό» check-up για τον Ντόναλντ Τραμπ – Η απάντηση του Λευκού Οίκου

Γιατί υπεβλήθη σε μη προγραμματισμένες εξετάσεις

Ντόναλντ Τραμπ

Σε μη προγραμματισμένο check up υπεβλήθη ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, φουντώνοντας τις φήμες ότι κάτι μπορεί να «τρέχει» με την υγεία του.

Συνάντηση Τραμπ-Ερντογάν: «Είμαστε φίλοι εδώ και πολύ καιρό»

Ξεκίνησε η ιστορική δημόσια ακρόαση για την παραπομπή του Τραμπ

Ωστόσο τόσο ο ίδιος μέσω Twitter όσο και ο Λευκός Οίκος, διά στόματος Στέφανι Γκρίσαμ, έσπευσαν να διαψεύσουν τις «Κασσάνδρες», υποστηρίζοντας ότι όλα είναι καλά με την πρώτη φάση των εξετάσεων, που πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο «The Walter Reed National Military Medical Center» στην Ουάσινγκτον.

«Όλα είναι πολύ καλά (υπέροχα!). Οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν τον επόμενο χρόνο», έγραψε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ στο Twitter, τονίζοντας πως είναι «σε πολύ καλή κατάσταση υγείας».

 

 

Με τη σειρά του ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος Τραμπ είχε μια σύντομη ιατρική εξέταση, αλλά και μερικά εργαστηριακά τεστ.

«Αναμένοντας ένα απαιτητικό 2020, ο πρόεδρος εκμεταλλεύτηκε ένα ελεύθερο Σαββατοκύριακο, εδώ στην Ουάσινγκτον για την έναρξη τμημάτων της συνηθισμένης ετήσιας ιατρικής εξέτασης του», στο αναφερόμενο ιατρικό κέντρο, σύμφωνα με την υπεύθυνη Τύπου του Λευκού Οίκου Στέφανι Γκρίσαμ.

Συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι: Τα αστειάκια για να «σπάσει» ο πάγος

Ο Τραμπ απειλεί με... «κρεμάλα» τον πληροφοριοδότη για το Ουκρανικό

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα και απειλείται με καθαίρεση, καθώς φέρεται να σταμάτησε την παράδοση αμερικανικής αμυντικής βοήθειεας στην Ουκρανία ώστε να ασκήσει πίεση στην κυβέρνηση της χώρας να ξεκινήσει έρευνα για τον πολιτικό του αντίπαλο Τζο Μπάιντεν.

Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε η πρώτη δημόσια ακρόαση για την παραπομπή του Ντόναλντ Τραμπ, με τους μάρτυρες να τον «καίνε» και τον ίδιο να αρνείται τα πάντα κατηγορηματικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top