Τραμπ για πρόεδρο Βουλής: «Η Νάνσι είναι τρελή»

H Πελόζι πέρασε στην αντεπίθεση: «Παραπαίει…»

Στις Ηνωμένες Πολιτείες οι κόντρες συνεχίζονται. Αυτή τη φορά επειδή η αμερικανική κυβέρνηση πέτυχε την παύση των εχθροπραξιών για τουλάχιστον πέντε μέρες. Tραμπ και Nάνσι Πελόζι  αντάλλαξαν εκ νέου κοσμητικά επίθετα.

Βαριές εκφράσεις μεταξύ Τραμπ -Δημοκρατικών - Έγιναν μαλλιά κουβάρια

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ «στόλισε» με κοσμητικά επίθετα την πρόεδρο της βουλής χαρακτηρίζοντάς την «τρελή», ενώ οι οπαδοί του στο Τέξας φώναζαν...

Πελόζι:O Τραμπ παραπαίει 

Η Πελόζι μόλις έμαθε τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός έγραψε ότι ο Τrump παραπαίει, παρατείνoντας κι εκείνη το ντελίριο παράκρουσης.

 «O πρόεδρος Τραμπ παραπαίει. Η απόφαση του προέδρου να αντιστρέψει τις κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας για την σκληρή επίθεσή στους Κούρδους συμμάχους μας για μία πλαστή εκεχειρία υπονομεύει σοβαρά την εξωτερική πολιτική μας και στέλνει επικίνδυνο μήνυμα στους συμμάχους αλλά και εχθρούς ότι δεν μπορούν να εμπιστευθούν τον λόγο μας» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η πρόεδρος της Βουλής.

Ο Tραμπ βέβαια πανηγυρίζει επειδή όπως διαλαλεί πέτυχε μία μεγάλη συμφωνία.

 «Έστειλα τον αντιπρόεδρο Πενς και τον υπουργό Εξωτερικών Πομπέο να ηγηθούν αμερικανικής αντιπροσωπείας να συναντηθούν με τον πρόεδδρο Ερντογάν. Πήγαν εκεί κι αυτό δούλεψε. Χωρίς να χυθεί ούτε μία σταγόνα αμερικανικού αίματος» είπε on camera ο Tραμπ.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top