Ο Ερντογάν απαξιώνει τον Τραμπ: Πέταξα στα σκουπίδια την επιστολή σου!

Ο «πλανητάρχης» καλούσε τον Τούρκο Πρόεδρο να μην είναι ανόητος

Σε πρωτοφανές επίπεδο οδηγούνται οι σχέσεις ΗΠΑ – Τουρκίας (ή καλύτερα Τραμπ – Ερντογάν).

Μετά την απίστευτη επιστολή του Προέδρου των ΗΠΑ, με την οποία καλούσε τον Ερντογάν να μην είναι σκληρός και ανόητος, απειλώντας ευθέως την τουρκική οικονομία με κατάρρευση, ο «Σουλτάνος» απάντησε στον Τραμπ με απαξιωτικό τρόπο.

«Η επιστολή του Τραμπ πετάχτηκε στα σκουπίδια» δήλωσαν καυστικά πηγές της τουρκικής προεδρίας, συμπληρώνοντας πως «η καλύτερη απάντησή μας είναι η επιχείρηση, που ξεκίνησε».

Η απίστευτη επιστολή του Τραμπ στον Ταγίπ Ερντογάν

Ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως αποκάλυψε το Fox Business Network, είχε στείλει μια απίστευτη επιστολή στον Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος λέει στον Τούρκο ομόλογό του «μην είσαι σκληρός, μην είσαι ανόητος», ενώ τον απειλεί ανοικτά για την «καταστροφή της τουρκικής οικονομίας».

Στην επιστολή του αποκαλύπτει πως ο ηγέτης των Κούρδων είναι διατεθειμένος να διαπραγματευτεί.

Η επιστολή εστάλη στις 9 Οκτωβρίου 2019, ωστόσο μία εβδομάδα μετά ο Τραμπ χαρακτήρισε το PKK «χειρότερο από τους τζιχαντιστές»!

Τραμπ: Το PKK συνιστά μεγαλύτερη «τρομοκρατική απειλή» από τον ISIS!

Ολόκληρη η επιστολή Τραμπ σε Ερντογάν

«Αγαπητέ κύριε πρόεδρε:

Ας βρούμε μια καλή συμφωνία! Δεν θέλετε να είστε υπεύθυνος για τον σφαγιασμό χιλιάδων ανθρώπων κι εγώ δεν θέλω να είμαι υπεύθυνος για την καταστροφή της τουρκικής οικονομίας – Και θα το κάνω. Σας έδωσα ήδη μια μικρή γεύση με την υπόθεση του πάστορα Μπράνσον.

Εργάστηκα σκληρά για να λύσω μερικά από τα προβλήματά σας. Μην απογοητεύσετε τον κόσμο. Μπορείτε να πετύχετε μια εξαιρετική συμφωνία.

Ο Στρατηγός Μαζλούμ (σ.σ. ο ηγέτης των Κούρδων) είναι πρόθυμος να διαπραγματευτεί μαζί σας και να κάνει συμβιβασμούς που δεν θα έκανε ποτέ στο παρελθόν. Εμπιστευτικά σας επισυνάπτω ένα αντίγραφο της επιστολής του σε μένα, που μόλις ήρθε.

Η ιστορία θα σας έχει ψηλά αν το κάνετε αυτό με σωστό και ανθρώπινο τρόπο. Θα σε κοιτά για πάντα σαν τον διάβολο αν δεν συμβούν καλά πράγματα. Μην είσαι σκληρός τύπος. Μην είσαι ανόητος.

Θα σε καλέσω αργότερα»!

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top