Φώναζε από τον τάφο στην κηδεία του - «Βγάλτε με έξω!»

Έμειναν με ανοιχτό το στόμα οι φίλοι και οι συγγενείς του

τάφος

«Κάγκελο» έμειναν οι συγγενείς και οι φίλοι ενός Ιρλανδού στην κηδεία του όταν άκουσαν τη φωνή του μέσα από τον τάφο. 

Μάτι: Ο ήρωας που έσωσε τη γυναίκα από την Ιρλανδία

Ο Shay Bradley, ο οποίος πέθανε στις 8 Οκτωβρίου από μακροχρόνια ασθένεια, κηδεύτηκε το περασμένο Σάββατο στο Leinster και κόσμος που τον αγαπούσε τον αποχαιρέτησε για τελευταία φορά. Ξαφνικά άρχιζε να φωνάζει:

Βγάλτε με έξω. Πού στο διά@λ@ είμαι; Βγάλτε με έξω! Είναι σκοτεινά εδώ μέσα! Είναι ο παπάς αυτός που ακούω; Ο Shay είμαι. Είμαι στο φέρετρο! Όχι όμως μαζί σας! Είμαι πεθαμένος

Τελικά το κλάμα μετατράπηκε σε γέλιο, καθώς όλοι κατάλαβαν την πλάκα που σκαρφίστηκε για τελευταία φορά, μιας και ήταν γνωστό σε όλους ότι ήταν πλακατζής μέχρι... θανάτου! 

 

 

Η κόρη του, Andrea, εξήγησε ότο ο πατέρας της, ο οποίος ήταν βετεράνος των Ενόπλων Δυνάμεων  είχε ηχογραφήσει το μήνυμα λίγο πριν πεθάνει και της ζήτησε να παίξει την ώρα της ταφής του. 

Όπως ήταν φυσικό, το βίντεο έγινε viral ενώ το μοιράστηκαν και Ιρλανδοί Βετεράνοι των Ενόπλων Δυνάμεων οι οποίοι έγραψαν: 

«Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του συναδέλφου μας Shay Bradley. Εκ μέρους των μελών μας εκφράζουμε τα ειλικρινά μας συλλυπητήρια και τος προσευχές μας στην οικογένειά του».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top