Ο εφιάλτης της έγινε πραγματικότητα - Κατάπιε το μονόπετρό της

Πώς το δαχτυλίδι κατέληξε στο στομάχι της

Το τρομακτικό όνειρο που είδε μία γυναίκα στο όνειρό της, κατέληξε σε πραγματικό εφιάλτη όταν ξύπνησε και κατάλαβε πως κατάπιε το πανάκριβο μονόπετρό της ενώ κοιμόταν.

Πρωταγωνίστρια αυτής της απίστευτης ιστορίας η 29χρονη Jenna Evans από τις ΗΠΑ. Μέσω του Facebook της «ανέβασε» το πάθημά της, περιγράφοντας πώς το μονόπετρο από το δάχτυλό της κατέληξε στο… στομάχι της.

Ενώ κοιμόταν, ονειρεύτηκε πως εκείνη και ο αρραβωνιαστικός της ταξίδευαν με τρένο. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους, αναγκάστηκε να καταπιεί το μονόπετρο για να το προστατέψει από… κακοποιούς.

Αντί για πρόταση γάμου πέταξε μονόπετρο 5.000 ευρώ από βράχο στη Σαντορίνη

Viral πρόταση γάμου: Έπεσε το μονόπετρο σε υπόνομο και το βρήκε η αστυνομία

Όταν ξύπνησε όμως, διαπίστωσε πως βρισκόταν στο σπίτι της στη Καλιφόρνια και πως το δαχτυλίδι της είχε κάνει φτερά.

Αμέσως κατάλαβε τι είχε συμβεί. Ξύπνησε τον αρραβωνιαστικό της, τον Bonny, και πήγαν μαζί στο νοσοκομείο.

Η ίδια περιέγραψε στο Facebook πως δυσκολευόταν να περιγράψει στους γιατρούς τι είχε συμβεί, καθώς την είχε πιάσει κλαυσίγελος. «Έκλαιγα και γελούσα δυνατά ταυτόχρονα».

Οι γιατροί της έκαναν ακτινογραφία και όντως εντόπισαν το δαχτυλίδι των 2,4 καρατίων στο στομάχι της. Αποφάσισαν να μην το αφήσουν να πάρει τον… «φυσικό» δρόμο του και έτσι την υπέβαλαν σε επέμβαση, προκειμένου να της το αφαιρέσουν. Μάλιστα την έβαλαν να υπογράψει και χαρτιά σε περίπτωση θανάτου της.

«Άρχισα να κλαίω γιατί σκέφτηκα πως θα ήμουν τρελή αν πέθαινα. Περίμενα πολύ καιρό γι΄αυτό το μονόπετρο και θα παντρευτώ τον Bobby Howell».

Τελικά, η όλη διαδικασία στέφθηκε από επιτυχία και όταν ξύπνησε από την επέμβαση άρχισε να κλαίει υστερικά από συγκίνηση και... ανακούφιση.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top