Μωράκι γεννήθηκε την 11η Σεπτεμβρίου, στις 09:11 π.μ και ζύγιζε 9,11 λίβρες

«Μικρό θαύμα» το αποκάλεσε η μητέρα του

Ένα μικρό θαύμα που έχει «κλέψει» τις καρδιές όλων των Αμερικανών σημειώθηκε ανήμερα της τραγικής επετείου της 11ης Σεπτεμβρίου στο Τενεσί. 

Μία Αμερικανίδα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο γεννήθηκε στις 09:11 το πρωί και ζύγιζε 9 λίβρες και 11 ουγγιές, δηλαδή σχεδόν τέσσερα κιλά και 311 γραμμάρια. 

Όπως αναφέρει το BBC, η μικρούλα Κριστίνα Μπράουν, γεννήθηκε 18 χρόνια μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους, στο νοσοκομείο Methodist LeBonheur και οι γονείς της θεωρούν συμβολική τη γέννησή της κι ένα μήνυμα ζωής από το σύμπαν. 

Η μικρή Κριστίνα που γεννήθηκε στις 9/11 - φωτογραφία: Methodist Healthcare

Είναι μια νέα ζωή μέσα στην καταστροφή, είπε η μητέρα της μικρούλας. 

Η Κριστίνα, ήρθε στον κόσμο με καισαρική τομή και όλοι στο νοσοκομείο εντυπωσιάστηκαν από την ώρα της γέννησής της, αλλά και από το βάρος της. 

«Ακούσαμε τον γιατρό να ανακοινώνει την ώρα της γέννησής της και στη συνέχεια όταν ζύγισαν την Κριστίνα ακούσαμε επιφωνήματα όταν όλοι συνειδητοποίησαν ότι η Κριστίνα ζύγιζε 9,11 λίβρες, γεννήθηκε στις 09:11 το πρωί, στις 9/11», είπε ο πατέρας της Τζάστιν Μπράουν. «Ήταν πράγματι υπέροχο, ειδικά το να βρίσκεις λίγη χαρά σε μια ημέρα τέτοιας τραγωδίας», πρόσθεσε.

Ευτυχισμένοι οι γονείς της μικρούλας, που θεωρούν τη γέννησή της ένα θαύμα - φωτογραφία: Methodist Healthcare

Η Ρέιτσελ Λάφλιν, επικεφαλής των νοσηλευτριών στο νοσοκομείο, είπε ότι τέτοια σύμπτωση είναι υπερβολικά σπάνια. 

Εργάζομαι πάνω από 35 χρόνια εδώ και δεν έχω δει ποτέ μέχρι σήμερα την ημερομηνία γέννησης, την ώρα γέννησης και το βάρος του μωρού να έχουν τον ίδιο αριθμό, είπε εκστασιασμένη.

Οι γονείς της υποστηρίζουν ότι όταν μεγαλώσει θα μοιραστεί με άλλους ανθρώπους τη σημασία και τον συμβολισμό της γέννησής της. 

Την ημέρα της γέννησης της μικρούλας πραγματοποιήθηκαν τελετές μνήμης σε όλη την αμερικανική επικράτεια για τα 18 χρόνια από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Στο «Ground Zero», στο Πεντάγωνο, στη Βιρτζίνια και στην Πενσυλβάνια εκατοντάδες κόσμου κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων. 

Σχεδόν 3.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν στις επιθέσεις της 11η Σεπτεμβρίου και χιλιάδες ακόμα τραυματίστηκαν. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top