Τραγωδία στην Κύπρο: 13χρονη πέθανε στον ύπνο της

Πήγε να την ξυπνήσει η θεία της και τη βρήκε νεκρή

Δείτε στο video τι μετέδωσε ο ΑΝΤ1 Κύπρου για το τραγικό περιστατικό

Την ώρα που κοιμόταν πέθανε η 13χρονη κόρη του λοχία και σταθμάρχη της περιοχής Τροόδους στην Κύπρο.

Την ανήλικη βρήκε νεκρή η θεία της όταν, χθες το πρωί, πήγε να την ξυπνήσει για να πάει στο σχολείο της. Αμέσως ειδοποίησε τον πατέρα της, ο οποίος έσπευσε στο σπίτι και έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να την επαναφέρει στη ζωή. Στη συνέχεια την πήρε στην αγκαλιά του, την έβαλε στο αυτοκίνητο και τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με το cytoday, στα μισά της διαδρομής συναντήθηκε με το ασθενοφόρο και παρέδωσε το παιδί στο πλήρωμα, όπου για σαράντα και πλέον λεπτά έκαναν ότι ήταν δυνατό για να επαναφέρουν το κοριτσάκι στη ζωή, χωρίς, ωστόσο, αποτέλεσμα.

Τραγική ειρωνία; Η 13χρονη είχε χάσει πριν από μερικά χρόνια τη μητέρα της. Για τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου της, θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Όπως αναφέρει το cytoday, στις 14 Ιουλίου ο τραγικός πατέρας ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και έτρωγε σε εστιατόριο, είχε σώσει από πνιγμό ένα 7χρονο κοριτσάκι. 

Μόλις άκουσε τις εκκλήσεις βοηθείας έσπευσε και βοήθησε το παιδάκι, με αποτέλεσμα να αρχίσει να αναπνέει κανονικά και πάλι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top