Ύποπτος ο θάνατος της Ιόλης: «Είχε γίνει απόμακρη» λέει ο αδελφός της

Βρέθηκαν σκίτσα της δίπλα από το άψυχο σώμα της

Δείτε το βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Πέπλο μυστηρίου πλανάται πάνω από τον θάνατο της 26χρονης Ιόλης από την Κύπρο, η οποία βρέθηκε νεκρή σε πάρκο της πόλης Brisbane στην Αυστραλία το μεσημέρι της Τετάρτης.  

Θρίλερ με τον θάνατο της 26χρονης Ιόλης: Τη βρήκαν ημίγυμνη σε πάρκο

Οι Αρχές ψάχνουν τις τελευταίες της κινήσεις, προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι της περίπλοκης υπόθεσης. Μέχρι στιγμής, γνωρίζουν πού βρισκόταν μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης, μία ημέρα, δηλαδή, πριν εργάτες βρουν το άψυχο σώμα της μέσα σε λίμνη αίματος. 

Πάντως, οι Αρχές εκτιμούν πως πρόκειται για άγρια δολοφονία καθώς η άτυχη ζωγράφος εντοπίστηκε ημίγυμνη, με μώλωπες και αίματα, ενώ δίπλα από το άψυχο σώμα της βρέθηκαν σκίτσα της. Αυτά που έλειπαν ήταν το τηλέφωνο και το πορτοφόλι της. 

 

 

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν αν μετέβη στο πάρκο για να ζωγραφίσει ή μεταφέρθηκε εκεί από τους δράστες. Το σημείο που βρέθηκε η σορός της βρίσκεται στην άλλη πλευρά της πόλης που διαμένει και αυτό προκαλεί μεγάλα ερωτήματα στις αρχές. 

Σημειώνεται ότι η 26χρονη Ιόλη, σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποιούσε σχεδόν πάντα για τις μετακινήσεις της το τρένο. Το άψυχο σώμα της βρέθηκε κοντά στις γραμμές, μέσα σε θάμνους.

Αδελφός 23χρονης Ιόλης: «Είχε γίνει απόμακρη»

Εντωμεταξύ, ο αδελφός της 26χρονης, Αλέξανδρος – Μιχαήλ Χατζηλύρας, μίλησε στην ιστοσελίδα «Brisbane Times» και ανέφερε πως είχε να δει την αδελφή του από το 2016, όταν αυτή είχε μετακομίσει μόνιμα στην Αυστραλία μαζί με τον πατέρα τους. Η μητέρα της έφυγε από τη ζωή το 2014, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. 

Η 26χρονη Ιόλη που βρέθηκε νεκρή στο Brisbane / Φωτογραφία: facebook 

Όπως αποκάλυψε, δεν είχαν συχνή επαφή με την αδερφή του τα τελευταία χρόνια, αφού «είχε υιοθετήσει έναν ανθυγιεινό τρόπο ζωής και έγινε απόμακρη». 

«Εάν είχα μία ευκαιρία να της μιλήσω ξανά, θα της έλεγα ό,τι της έλεγα πάντα, και αυτό είναι να προσέχει τη ζωή της. Ήταν μία ευγενική ψυχή, απλώς απομακρύνθηκε», συμπλήρωσε. 

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι την τελευταία φορά που είχαν μιλήσει του είχε πει ότι ήθελε να γυρίσει πίσω στην Κύπρο. 

«Όταν της έκανες κάτι κακό, αυτή το συγχωρούσε πολύ εύκολα. Της άρεσαν τα αξεσουάρ, όλα τα γυναικεία πράγματα. Ήταν πολύ καλή, ένα ελεύθερο πνεύμα», κατέληξε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top