Ταϊλάνδη: Τον στραγγάλισε επειδή του είπε... να κάνει ησυχία

Μπροστά στα μάτια της συζύγου του

στραγγαλισμός

Τραγική κατάληξη είχε η παρατήρηση που έκανε 34χρονος Βρετανός στον 53χρονο Νορβηγό «γείτονά» του σε ξενοδοχείο του Πουκέτ της Ταϊλάνδης για τον θόρυβο που ακουγόταν από το δωμάτιό του την περασμένη Τετάρτη. 

Ο 34χρονος Βρετανός και πατέρας ενός παιδιού, Amitpal Bajaj, βρέθηκε στο ξενοδοχείο μαζί με τη γυναίκα του και το παιδί του για να γιορτάσουν τα δέκα χρόνια γάμου τους. Η φασαρία όμως που ακουγόταν από το διπλανό δωμάτιο, όπου διέμενε ο 53χρονος Νορβηγός, Roger Bullman, τους κράτησε ξύπνιους ως τα ξημερώματα της Τετάρτης. 

Παρόλο που η ασφάλεια του ξενοδοχείου επισκέφτηκε το δωμάτιό του δύο φορές, ο ίδιος φαίνεται να μην υπάκουσε και συνέχισε ακάθεκτος. Ο Bajaj αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, αρπάζοντας ένα μαχαίρι και πηγαίνοντας στο διπλανό δωμάτιο. 

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας, ο Bullman ήταν μεθυσμένος και αρνήθηκε να χαμηλώσει τη φωνή του, συνεχίζοντας να φωνάζει και να τραγουδά. Γρήγορα η παρατήρηση εξελίχθηκε σε άγριο καβγά.

Όπως υποστηρίζει ο 53χρονος Νορβηγός, φερόμενος ως δράστης και γνώστης πολεμικών τεχνών, ο Bajaj ήταν αυτός που επιτέθηκε πρώτος, μαχαιρώνοντάς τον στον αριστερό ώμο. Τότε ο ίδιος τον στραγγάλισε μπροστά στα έντρομα μάτια της γυναίκας του, η οποία είχε ακούσει τις φωνές και πήγε στο δωμάτιο για να δει τι γινόταν.   

Ο Bullman συνελήφθη το πρωί, υποστηρίζοντας πως δεν είχε σκοπό να τον σκοτώσει και πρέπει να παραμείνει στην Ταϊλάνδη μέχρι να οριστεί η δίκη του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top