Θρασύς Τζόνσον: Έβαλε το πόδι πάνω στο τραπέζι του Μακρόν

H χαλαρότητα του βγήκε σε κακό

O Μπόρις Τζόνσον έγινε ακόμη μία φορά πρώτο θέμα, όχι όμως για το BREXIT αλλά, γιατί έβαλε το πόδι στο τραπέζι, την ώρα που μιλούσε με τον Γάλλο πρόεδρο στο Μέγαρο των Ηλυσίων.

Η χαλαρότητα ή ίσως η αμηχανία του Μπόρις Τζόνσον δε του βγαίνει σε καλό. Ο Τζόνσον  σε μια προσπάθεια να δείξει πόσο άνετος είναι μέσα στο Μέγαρο των Ηλυσίων και πόσο φιλική είναι η σχέση του με τον Μακρόν, έβαλε το πόδι επάνω στο τραπεζάκι. Ο Μακρόν αντέδρασε με ένα χαμόγελο. Το στιγμιότυπο κάνει το γύρο του κόσμου και το twitter ξεσπαθώνει εναντίον του Τζόνσον.

«Στο σπίτι μου θα τον πετούσα έξω», «Τι στο καλό διδάσκουν στο Ίτον; Σίγουρα όχι καλούς τρόπους», «H μαμά μου θα τον είχε χαστουκίσει» είναι μόνο μερικά από τα tweets.

Συνεργάτες του Βρετανού πρωθυπουργού σπεύδουν να τον δικαιολογήσουν λέγοντας ότι συνέχισε το αστείο του Μακρόν, ο οποίος όπως ισχυρίζονται είπε: πως "Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως υποπόδιο".

Παρότι, ο Τζόνσον προσπαθεί να αστειευτεί δεν τα καταφέρνει. Βέβαια δεν τα καταφέρνει. Παρόλα αυτά, εκτός από αυτό το μέγα ατόπημα η γλώσσα του σώματος του Μπόρις Τζόνσον μαρτυρά ότι νιώθει άβολα.

 «Ο Μπόρις ξεκίνησε να χρησιμοποιεί μια επιθετική χειρονομία με το δάχτυλο, αλλά είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς ο Μακρόν "πιάνει" κάθε επίθεση. Μοιάζει με φιλική χειρονομία, αλλά στην  ουσία δείχνει ότι τον χειραγωγεί» δήλωσε μία ειδικός στη γλώσσα του σώματος.

Πάντως, ο Βρετανός πρωθυπουργός φαίνεται ότι δε τα πάει καλά στο να πείσει τους Ευρωπαίους, αφού έφυγε με άδεια χέρια και από το Βερολίνο και από το Παρίσι.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top