Μετά τις φήμες θανάτου ο Ερντογάν εμφανίστηκε και συνεχάρη τον Τζόνσον

Τον «πέθαναν» στο διαδίκτυο

Στο Twitter «εμφανίστηκε» ο Ερντογάν λίγες ώρες μετά το όργιο φημών στο διαδίκτυο που τον ήθελαν νεκρό μετά από καρδιακό επεισόδιο που υποστήριζαν ότι υπέστη.

Ο Τούρκος Πρόεδρος συνεχάρη τον Μπόρις Τζόνσον για τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές των Συντηρητικών που τον φέρνει στην ηγεσία του κόμματος και κατά συνέπεια και στην πρωθυπουργία της Βρετανίας.

Πέθαναν τον Ερντογάν - Οργίασαν οι φήμες περί θανάτου του Τούρκου Προέδρου

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Ερντογάν ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Τζόνσον στα πρωθυπουργικά καθήκοντά του, όπως μετέδωσε το ημιεπίσημο πρακτορείο Anadolu.

Νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας ο Μπόρις Τζόνσον

«Συγχαίρω τον Μπόρις Τζόνσον που αναδείχθηκε 77ος πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου και του εύχομαι επιτυχία στη νέα θέση του», έγραψε. «Πιστεύω ότι οι σχέσεις της Τουρκίας με το Ηνωμένο Βασίλειο θα αναπτυχθούν περαιτέρω σε αυτήν τη νέα εποχή», πρόσθεσε.

 

 

Η όλη ιστορία περί θανάτου του Τούρκου προέδρου φέρεται να ξεκίνησε μετά την είσοδο Κούρδων στην εβραϊκή γλώσσα, στη Wikipedia, οι οποίοι φέρονται να έβαλαν ημερομηνία για τον θάνατο του Ερντογάν. Έτσι η φήμη διαδόθηκε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ισραηλινές ιστοσελίδες πάντως, αναφέρουν ότι ο Τούρκος πρόεδρος είναι διακοπές και για τον λόγο αυτό αμέσως έσπευσαν να διορθώσουν το λάθος στη Wikipedia, εμποδίζοντας την πρόσβαση στο λήμμα του «Ερντογάν» όπου πλέον κανείς δεν μπορεί να εισέλθει και να το επεξεργαστεί για όσο διάστημα το θέμα είναι υπό έρευνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top